Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ЄВРО-2012. Столичну фан-зону розширять

Спорт 17254 перегляди

Опубліковано - 18.06.2012 15:01 | Всі новини | Версія для друку

ЄВРО-2012. Столичну фан-зону розширять
ЄВРО-2012. Столичну фан-зону розширять
Офіційна фан-зона Києва стане ще більшою – її територію подовжать аж до Бессарабської площі.

Про це повідомив голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов.

За його словами, збільшення київської фан-зони викликане її неймовірною популярністю як серед киян, гостей з усієї країни, так і серед іноземців, яких все більше прибуває до столиці.

"У день першого матчу Україна – Швеція фан-зону відвідало понад 100 тисяч вболівальників, а під час трансляції гри між збірними України та Франції на Хрещатику було зафіксовано понад 140 тисяч відвідувачів. Це перевершило всі очікування і міста, і навіть УЄФА. І саме цей факт говорить про те, що наша фан-зона цікава і комфортна для відвідувачів, її робота правильно організована", – зазначив Попов.

Він додав, що за 10 днів євротурніру не зафіксовано жодного серйозного інциденту, який би порушував безпеку відвідувачів.

У КМДА зауважили, що у фан-зоні працюють 320 київських волонтерів, які володіють іноземними мовами і готові у будь-який момент допомогти вболівальнику та надати необхідну інформацію. Також спеціально для відвідувачів змінено режим її роботи і тепер вона працює довше, ніж це передбачалося спочатку.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Спорт»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Відберіть у народу все, і все він може повернути, але відберіть мову, і він ніколи її більше не створить... Нову батьківщину може створити народ, але мову - ніколи; вмерла мова в устах народу - вмер і народ...”
Костянтин Ушинський

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.