Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


На Донеччині затримали маніяка-педофіла

Кримінал Регіон: Донецька область 8306 переглядів

Опубліковано - 25.12.2006 21:36 | Всі новини | Версія для друку

На Донеччині затримали маніяка-педофіла
На Донеччині затримали маніяка-педофіла
В кінці жовтня цього року в артемівській сім‘ї трапилось горе. 10-літня дівчинка ввечері пішла до магазину і не повернулася додому.

Ані до лікарень, ані до моргів її тіло не доправляли. Батьки Яни не покладали рук і зверталися не тільки до міліції, а й до гадалок і провидиць. Утім, результату у пошуку дівчинки це не дало. Не пройшло і місяця, як із схожою заявою звернулася ще одна родина. Тоді стало зрозуміло, що мова йде про маніяка-педофіла.

Покласти край діяльності педофіла допоміг випадок. Полюючи на свою нову жертву, маніяк не побачив, що 13-літня Альона була з подружкою. Просто та на кілька хвилин відійшла в сторону. Погрожуючи дівчинці ножем, маніяк потягнув її до кущів, де їх і побачила подруга дівчинки. На здивування правоохоронців вона не розгубилася, а здійняла галас. Чим і злякав злочинця.

Вадим Леонтьєв, в.о. керівника Артемівського міськвідділу міліції:
«У розкритті даного злочину нам допомогла подружка, яка мало того, що не злякалася, проявила себе дуже мужньо, рішуче, вона ще і дуже добре запам'ятала зовнішність нападаючого, хоча в принципі це було в нічний час і в темному місці».

Втікаючи з місця злочину, маніяк завдав дівчинці удар ножем в шию. Врятував життя постраждалій комірець її куртки. Поки дівчинці надавали медичну допомогу, її подружка давала свідчення, що й допомогло правоохоронцям в короткий термін затримати злочинця.

Як виявилось, затриманий щойно вийшов з тюрми за той самий злочин. Що саме штовхало злочинця повторювати скоєне, зрозуміло він пояснити не в змозі.

Ігор Копченко, старший слідчий прокуратури м. Артемівська:
«Він до ладу пояснень не дає, тобто якісь смутні, далекі від цього світу пояснення. Тобто, - захотілося піти туди-то, поговорити, захотілося вступити в статевий акт, а чому саме згвалтування проти волі, він не пояснює».

Єдине, що пояснює підозрюваний – причину вбивств.

Підозрюваний:
«Я взял достал нож. – Для чего? - Чтобы убить ее. – Чтобы убить зачем? – Чтобы она не рассказала. – Чтобы она не рассказала о чем? – Об изнасиловании. – Об изнасиловании ее? – Да».

Зараз звинувачений проходить судово-медичну експертизу. Якщо його визнають осудним, то йому загрожує довічне ув‘язнення.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми розпалюємо вогонь творящий. Якщо він гріє – хай. Втручатися не можемо, бо будь-яке насилля, навіть во ім’я істини, неминуче породить дисгармонію”
Олесь Бердник

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.