Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


«На очах дитини даішники волокли тата по асфальту»”, – тернополяни збунтувались проти міліції [відео]

За право людини Регіон: Тернопільська область 15805 переглядів

Опубліковано - 22.06.2012 01:09 | Всі новини | Версія для друку

«На очах дитини даішники волокли тата по асфальту»”, – тернополяни збунтувались проти міліції [відео]
«На очах дитини даішники волокли тата по асфальту»”, – тернополяни збунтувались проти міліції [відео]
Свого сусіда, якого приїхало затримати шість машин міліції, відвоювали в правоохоронців пів-сотні мешканців багатоповерхівки на вулиці Симоненка, у Тернополі.

Чоловіка звинувачували в пошкодженні чужої машини, і тут же закували в наручники, попри те, що в цей час він гуляв з своєю дворічною дочкою, описує очевидець подій тернополянин Володимир/

― Приїхавши сьогодні додому після роботи побачив у себе у дворі повно людей і повно міліції – машин зо шість, ― оповідає чоловік. ― Виявилося, що вони всі приїхали щоб затримати одного чоловіка – напевно, що у Тернополі роботи не мають.

Сусіди не давали міліції забрати чоловіка, бо вважали його невинним.

― Той чоловік вийшов сьогодні з дому, щоб поїхати з малою двохрічною дитиною в місто погуляти, але побачив що його „Таврія”, з двох сторін заблокована “Жигулями”. В одному з “Жигулів” сиділи молоді хлопці. Чоловік попросив їх відʼїхати назад. Вони не захотіли. Після деяких вмовлянь, він сів у свою “Таврію” і посунув трохи “Жигулі”, обірвавши при цьому на бампері резиновий відбійник – там на бампері є таких два.

Хлопці, що сиділи в авто, одразу ж викликали міліцію.

― Даішники приїхавши бусом, скрутили того чоловіка, надівши йому наручники, поволокли по асфальті до буса, ― описує очевидець ― Зауважте, це все відбувалося на очах двохрічної дитини, яка ридала на цілий двір. Уявляєте, мама дитини у цей час була на роботі, а вони забирають батька, залишаючи дворічну дитину саму у дворі. Жах!!!!! При цьому поранили йому ногу.

Почувши крик чоловіка і дитини, збіглися сусіди.

― На щастя, не дали ментам забрати безвинну людину у міськвідділ на розтерзання. Було багато всього: ми стояли зо дві години, але ми відстояли права людини. А одним з основних аргументів після чого вони відпустили чоловіка, було те, що людей було дуже багато, і те що сьогодні про них дізнається весь Фейсбук.

Історію випадку тернополянин описав на своїй сторінці в соцмережі.
Очевидець зазначає, що до потерпілого хтось приходив і погрожував.

―Вчора той мужчина мав їхати знімати побої у лікарню, але я не знаю чи він поїхав. У ночі до нього хтось там ще був заявився з погрозами – у 12 год ночі крики знову були на цілий двір.

Правоохоронці кажуть, що водій скоїв порушення і тому має відповісти по закону. Проте, мешканці будинку говорять, що закон порушували саме чоловіки з “Жигулів”.

- Я не скоїв ДПТ, просто взяв його і відсунув назад, бо він мені зажав. Я нічого не скриваю, - розповідає чоловік, якого затримували. – Він мене машиною підіпнув, а коли я його спитав нашо він це зробив, він відповів: “А як я тут мав стати”? Це я мав вийти, просити: хлопці відʼїдьте, будь ласка, да?

За словами працівників ДАІ, чоловіку запропонували надати пояснення з приводу автопригоди в міліцейській машині, але тернополянин відмовився, спровокував плач малолітньої дитини та не виконав законних вимог правоохоронців. Зважаючи на неадекватну поведінку водія, працівники ДАІ викликали на допомогу слідчо-оперативну групу з Тернопільського міського відділу внутрішніх справ.



Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо ви хочете, щоб життя посміхалося вам, подаруйте йому спочатку свій гарний настрій ”
Бенедикт Спіноза

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.