Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Янукович прагне стабільності. По-азербайджанськи

Коаліція «С.Р.А.К.А» 7142 перегляди

Опубліковано - 27.12.2006 14:19 | Всі новини | Версія для друку

Янукович прагне стабільності. По-азербайджанськи
Янукович прагне стабільності. По-азербайджанськи
Азербайджану вдалося досягнути високого зростання ВВП за рахунок політичної стабільності, яка необхідна й Україні.

Таке переконання висловив під час зустрічі з прем'єр-міністром Азербайджану Артуром Расі-заде прем'єр-міністр України Віктор Янукович. "Ми по-дружньому заздримо Азербайджану. Ті успіхи, які показав Азербайджан, - найвище зростання економіки у світі, я був приємно здивований такою динамікою", - цитує українського прем'єр-міністра прес-служба уряду.

Янукович підкреслив, що в Україні зростання ВВП значно менше й до кінця року воно буде зафіксоване на рівні 7%. "У нас у 2004р. було 12,5%. Але досягти навіть такого зростання зараз складно, а 36% - ще складніше", - зазначив глава українського уряду.

Водночас Віктор Янукович висловив думку, що значне зростання економіки можливе лише за умови політичної стабільності, якої останніми роками не було в Україні. "Ми розуміємо, що тут багато ризиків, але саме стабільність - є запорукою всіх успіхів", - підкреслив він.

Глава українського уряду також висловив задоволення станом торгово-економічних відносин з Азербайджаном. "Між Україною та Азербайджаном діє угода про вільну торгівлю без будь-яких вилучень і обмежень. Хороші темпи, за останні два роки - по 35-37% щорічного приросту", - зазначив В.Янукович.

За 10 місяців у торгово-економічних відносинах двох країн зареєстровано обмін товарами і послугами на рівні 361 млн дол., при цьому імпорт товарів в Україну з Азербайджану становив 33,5 млн дол, а експорт в Азербайджан - понад 300 млн. дол.

Слід зазначити, що раніше В.Янукович заявив, що в Україні є всі передумови до поліпшення економічних показників в 2007 р. "В 2008 році вони будуть ще кращі, а в 2009 році має статися економічний прорив", - відзначив глава уряду на зустрічі з керівниками облдержадміністрацій України.

Експерти вказують на ризики вірогідності такого прогнозу українського прем'єра.

Від “Аратти”: дуже дивне розуміння стабільності у діючого прем'єра. Адже всім відомо, яка вона, та “стабільність” в Азербайджані. Стабільність тоталітарної держави. Це наочно, на весь світ, показали “демократичні” вибори Президента Ільхама Алієва, коли із опозицією “розмовляли” виключно кийками, водометами та сльозогінним газом. Чи ба не такої стабільності прагне лідер партії “Регіонів”?

Із іншого боку, напевно Янукович призабув, чиї саме штаби розкололи і продовжують розколювати Україну по сортах, кольорах, мовах тощо. Чи не його прихильники збиралися у Сєвєродонецьку для утворення ПіСУАРу? Чи не його уряд зірвав стоп-кран цінової стабільності? Чи не проффесіонали під його проводом не тільки оббирають власний народ, а й підступно, крок за кроком, “здають” державну незалежність України? Чи не є сказане двічі не судими прем'єром таким собі меседжем про наступні кроки владної коаліції?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи нічого не замишляйте проти Росії, тому що на кожну вашу хитрість вона відповість своєю непередбачуваною дурістю ”
Отто фон Бісмарк

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.