Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У СБУ здивовані новою версією у справі Ющенка

Кримінал 6243 перегляди

Опубліковано - 28.12.2006 17:50 | Всі новини | Версія для друку

У СБУ здивовані новою версією у справі Ющенка
У СБУ здивовані новою версією у справі Ющенка
Служба безпеки України звернулася до правоохоронних органів, що задіяні в розслідуванні кримінальної справи, порушеної за фактом отруєння кандидата в Президенти Віктора Ющенка.

СБУ просить правоохоронні органи не висувати гучних версій і не робити заяв до одержання реальних результатів у розслідуванні цієї справи.

Про це сьогодні, 28 грудня, на прес-конференції заявив тимчасово виконуючий обов’язки голови СБУ Валентин Наливайченко, коментуючи інформацію, опубліковану в останньому номері газети “Сєгодня”.

За словами Наливайченка, СБУ налаштована відокремлювати реальну роботу і її результати від гучних заяв, і має намір надалі займатися професійною роботою і доповідати не "про версії, а про результати".

У контексті зазначеного Наливайченко, звертаючись до своїх колег з інших правоохоронних органів, закликав їх не робити гучних заяв у справі про отруєння Ющенка, оскільки, за його переконанням, жодне відомство не має морального права "висувати свої версії з цієї справи".

28 грудня газета “Сєгодня” з посиланням на джерело в правоохоронних органах писала, що Ющенка у 2004 році міг отруїти особистий охоронець тодішнього заступника голови СБУ Володимира Сацюка.

10 вересня 2004 року Ющенко прибув в австрійську клініку Рудольфіннерхаус, де йому було встановлений діагноз "гострий панкреатит" з ускладненнями, викликаними отруєнням токсинами. Відповідно до висновку лікарів австрійської клініки, погіршення здоров’я Ющенка 6 вересня було викликано "важкою вірусною інфекцією і хімічними речовинами, що звичайно не містяться у продуктах харчування".

11 грудня керівник австрійської клініки Рудольфінерхаус Міхаель Цімпфер повідомив, що Ющенка було отруєно діоксинами. Пізніше лабораторії Нідерландів, Німеччини та Швейцарії підтвердили, що Ющенка було отруєно діоксином.

Нещодавно, на прес-конференції Президент Ющенко сказав, що кримінальна справа, порушена за фактом замаху на його життя практично завершена і він може назвати імена людей, які це скоїли.

У відповідь Генпрокурор Медведько заявив, що слідчі дії у кримінальній справі за фактом замаху на життя Президента Ющенка тривають і відпрацьовується декілька версій.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Вони вважають життя наше забавою і житіє прибутковою торгівлею, бо кажуть, то повинно ж звідкілясь мати прибуток, бодай із зла”
Біблія

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.