Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


За сценарієм 2004 року. Влада відключає опозиційний телеканал

Вибори-2012 5571 перегляд

Опубліковано - 14.08.2012 12:16 | Всі новини | Версія для друку

За сценарієм 2004 року. Влада відключає опозиційний телеканал
За сценарієм 2004 року. Влада відключає опозиційний телеканал
Оператор кабельного телебачення “ДонСатТБ” заявляє про те, що припинив трансляцію у своїх мережах програм телеканалу ТВі.

Про це повідомили в офісі оператора.

"Із сьогоднішнього дня ми припинили трансляцію й навряд чи її відновимо", - заявили в "ДонСатТБ".

Замість відключеного телеканала транслюється канал "Кіноточка".

Також в "ДонСатТБ" уточнили, що інші донецькі оператори кабельного телебачення також виключають з мережі мовлення ТВі.

У свою чергу мер Донецька Олександр Лук’янченко на прес-конференції у вівторок заявив, що йому невідомі випадки відключення ТВі в Донецьку.

"Мені це невідомо. Це чергова маячня. Це придумана качка. Як завжди, опозиція влаштовує шоу. До мене зі скаргами на відключення ніхто не звертався", - сказав він.

Лукьянченко зізнався, що він не дивиться канал ТВі, а новини дізнається на "Інтері" й "Першому національному".

У свою чергу гендиректор телеканалу Микола Княжицький у своєму Facebook пропонує "усім місцевим телекомпаніям безкоштовно або за 1 гривню транслювати будь-які наші програми у будь-якому обсязі".

Як повідомлялося раніше, 20 липня TВі заявив про припинення його трансляції в кабельній мережі провайдера телекомунікаційних послуг "Тріолан" в 11 містах.

Замість ТВі транслюється канал БТБ, засновником якого є Національний банк України.

Раніше податкова міліція Солом’янського району Києва порушила кримінальну справу проти генерального директора ТВі Миколи Княжицького за підозрою в навмисному ухилянні від сплати податків на суму 3,025 млн гривень.

У рамках перевірки дій Податкової Генеральна прокуратура встановила, що справу проти Княжицького було порушено без належної перевірки й без достатніх на те підстав.

1 серпня справа була закрита.

Від “Аратти”: ситуація зі ЗМІ на цих виборах дедалі більше нагадує нам вибори-2004. Нагадаємо, що тоді влада відключала від трансляції у регіонах опозиційний "5 канал".

Всім відомо, що тоді, у 2004 році зухвалі дії влади мали наслідком Майдан, який спричинив перегляд сфальсифікованих результатів виборів. У підсумку - Янукович не став Президентом. І хоча ні ПР, ні особисто Янукович досі не визнають, що у 2004 році народ позбавив їх влади, тим не менше, такий прецедент в історії України є.

І ми сподіваємося, що у випадку повторення ПР сценарію виборів 2004 року на них чекатиме однозначна відповідь громадяін України: новий Майдан і відсторонення від влади у ненасильницький, правовий спосіб.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2012»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли я ознайомився з партіями марксистів, соціалістів, лібералів та демократів, то за спиною кожної з них я побачив хитрий писок жида”
Іван Франко

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.