Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Попов обяцяє у наступному році вирішити проблему столичних парковок

Самоврядування Регіон: м.Київ 8235 переглядів

Опубліковано - 6.09.2012 11:43 | Всі новини | Версія для друку

Попов обяцяє у наступному році вирішити проблему столичних парковок
Попов обяцяє у наступному році вирішити проблему столичних парковок
Наступного року столична влада має намір значно збільшити кількість паркувальних місць. На всіх стоянках хочуть поставити контролерів і відеокамери, приймати оплату будуть тільки по безналу, а за несплату пропонують штрафувати.

Щоправда, задля цього кількість парковок у центрі та на околицях обіцяють збільшити.

За словами глави КМДА Олександра Попова, у столиці розробляється програма «Єдиний паркувальний простір», яку вже восени розглянуть депутати Київради. А з наступного року її почнуть реалізовувати, пише газета «Сегодня».

Планується, що програма буде повністю реалізована до 2015 року, на неї потрібно 1 млрд грн - бюджетних та інвестиційних коштів.

Вирішувати проблему з паркуванням у центрі будуть за допомогою будівництва двох великих підземних паркінгів на Хрещатику і Прорізній, а розвантажувати дороги хочуть за допомогою перехоплюючих паркінгів на станціях метро «Академмістечко», «Святошин», «Сирецька», «Червоний Хутір», «Героїв Дніпра», «Нивки».

Крім того, збільшиться і кількість парковок на проїжджій частині, тротуарі та інших спецмісцях. Всього ж запланували збільшити кількість паркомісць з 70 тис. до 300.

На думку заступника директора КП «Київтранспарксервіс» Дениса Солобаєнка, їх має вистачити для 1,2 млн зареєстрованих у Києві машин.
Крім того, замість звичних паркувальників з’´являться інспектори, які повинні будуть контролювати оплату, а також матимуть право штрафувати тих, хто не розрахувався. Суму штрафу поки не визначили, але неофіційно кажуть від 221 грн. Водночас, паркомати - автомати для сплати стоянки - зміняться.

«Вони будуть розраховувати по безналу (зараз треба кидати купюри - ред.) - за допомогою картки, схожої на картку киянина. На неї можна буде покласти гроші і розраховуватися нею там, де потрібно припаркуватися. Також залишиться вже існуючий розрахунок за допомогою мобільного та чеків», - каже Солобаєнко.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Самоврядування»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Сила уряду тримається на невігластві народу, і він знає це і тому завжди буде боротися проти просвітництва. Час нам зрозуміти це”
Лев Толстой

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.