Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Отримано чергове підтвердження - рак простати викликає трихомонада

Охорона здоров`я 13996 переглядів

Опубліковано - 12.09.2012 04:54 | Всі новини | Версія для друку

Отримано чергове підтвердження - рак простати викликає трихомонада
Отримано чергове підтвердження - рак простати викликає трихомонада
Дослідницька група на базі онкологічного центру імені Алвіна Сайтмана на основі ретроспективних досліджень висунула гіпотезу про зв’язок хронічного інфікування трихомонадою (Trichomonas vaginalis) і розвитком раку передміхурової залози.

У трьох із двох широкомасштабних досліджень відзначався прямий зв’язок між ступенем і тривалістю інфікування, що оцінювався за концентрацією антитіл до збудника в крові, і частотою розвитку пухлинного процесу.

Причина криється в тому, що збудник ініціює постійне запалення передміхурової залози. Найбільш важкі ушкодження сечостатевих шляхів наносять клітини - нейтрофіли і макрофаги, які виділяють шкідливі форми кисню.

Також є підстави вважати, що Trichomonas vaginalis впливає на клітини залози і безпосередньо, впливаючи на так званий протоонкоген PIM1. За певних умов він може стати онкогеном, і тоді розвинеться повноцінний рак. Цю теорію підтверджує той факт, що бактеріальний поверхневий білок, адгезин AP65, і молекулярний комплекс людського протоонкогена схожі.

Фахівці висловлюють побоювання: у чоловіків трихомоноз, зазвичай, протікає безсимптомно і виявляється випадково, на відміну від жінок. На щастя, збудник сприйнятливий до широкого спектру антибактеріальних препаратів, а, значить, захворювання легко вилікувати.

Радянським хіміком-дослідником Тамарою Яківною Свіщевою свого часу були проведені сенсаційні дослідження, результатом яких у 1990 році стало не менш сенсаційне відкриття: рак, інфаркт і навіть СНІД мають паразитарну етіологію!

Проведені експерименти підтвердили, що ці захворювання мають загального збудника, і провокуються вони одноклітинним паразитом - джгутиконосцем трихомонадою. Таким чином, інфаркт і рак - це всього лише остання стадія трихомонозу, - інфекційного захворювання.

В організмі людини присутня величезна кількість трихомонад. Відрізнити їх від наших рідних клітин дуже просто, бо вони розмножуються в поживних розчинах, а нормальні клітини ознак життя в них не виявляють. Цю ідею і було взято за основу досліджень Т.Свіщевою. Клітини від злоякісної пухлини вона помістила до розчину. Але ті - не лише не загинули, а й почали швидко ділитись. Спочатку з’явились відростки, схожі на щупальця амеби, потім спереду відросли джгутики, а позаду - хвостики. Завдяки цьому, клітини набули здатності рухатись взад-вперед в дослідному розчині. І пухлина, просто на очах почала розростатись на всі боки! Здорові клітини до цього не здатні. Лише трихомонади!

Подальші дослідження вчених підтвердили відкриття Свищової: пухлина складається не з перетворених на злоякісні клітини людини, а з прихованих трихомонад, які відкинувши жгутики і щупальця, перебувають у стадії спокою (в кублі).
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Охорона здоров`я»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків”
Юрій Липа

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.