Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Янукович має намір виконувати рішення ЦВК по референдуму

Влада 7526 переглядів

Опубліковано - 4.01.2007 21:13 | Всі новини | Версія для друку

Янукович має намір виконувати рішення ЦВК по референдуму
Янукович має намір виконувати рішення ЦВК по референдуму
Прем’єр-міністр Віктор Янукович вважає, що рішення Центральної виборчої комісії щодо референдуму по НАТО і ЕЭП необхідно виконувати.

Про це він сказав коментуючи рішення ЦВК про визнання дійсними підписних листів на підтримку проведення референдуму, повідомила прес-служаі Партії регіонів.

Державний орган, непідконтрольний ніякій гілці влади, виніс свій вердикт, який ми всі повинні виконувати», - сказав він.

При цьому Янукович підкреслив, що суспільство повинно бути підготовлено до «ухвалення відповідальних рішень» і в зв’язку з цим «великого значення набуває час проведення референдуму». «У ідеалі, цей захід повинен проходити в спокійнішій атмосфері. Наша країна тільки почала загоювати рани від суспільного протистояння, налагоджувати складний процес пошуку компромісів», - пояснив Янукович.

«У цих умовах чергове загострення політичної ситуації, коли відвернення уваги і сил суспільства від насущних потреб соціально-економічного розвитку, не є оптимальним з погляду вищих державних інтересів», - підкреслив прем’єр-міністр. «Якщо ми живемо за законами демократичного суспільства, то повинні поважати, а головне - неухильно дотримуватися демократичних принципів незалежно від контексту і персоналій», - додав він.

Янукович також нагадав, що його особиста позиція і позиція Партії регіонів щодо проведення референдуму «була чіткою і однозначною - всі рішення, які серйозним чином стосуються життя і інтересів кожного українця, повинні прийматися не поспішно, не шляхом проштовхування і грубого тиску, а тільки після ретельного аналізу, обліку всіх «за» і «проти», а головне - з обов’язковим ознайомленням з думкою суспільства».

При цьому глава уряду сказав, що гарантує створення необхідних умов для проведення дискусії з питань, які будуть винесені на референдум щодо НАТО і ЕЭП. «Як глава уряду я гарантую - згідно чинному законодавству будуть створені всі умови для проведення докладної, чесної і відкритої дискусії з питань, винесених на референдум, а його результати повною мірою відображатимуть громадську думку», - заявив Янукович.

Нагадаємо, 29 грудня 2006 року Центральна виборча комісія підвела підсумки збору підписів громадян України під вимогою про проведення всеукраїнського референдуму щодо вступу в НАТО або ЕЭП. На засіданні Центрвиборчкому були визнані дійсними 4431673 підписи. При цьому голова ЦВК Ярослав Давидович підкреслив, що в Центральну виборчу комісії поступили 4656182 підписи, ЦВК перевірила більше двох мільйонів підписів, і на підставі цих перевірок 224 509 підписів не підлягають обліку.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Всяке партійне збіговисько складається із неуків і негідників”
Наполеон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.