Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


“Союзна війна” Мінська і Москви насправді проти Європи?

Газоват 8489 переглядів

Опубліковано - 9.01.2007 13:41 | Всі новини | Версія для друку

“Союзна війна” Мінська і Москви насправді проти Європи?
“Союзна війна” Мінська і Москви насправді проти Європи?
З 7 години ранку 8 січня 2007 р. російською стороною припинено транзит нафти нафтопроводом “Дружба”, який проходить територією України. Без пояснення причин.

Про це повідомила прес-служба ВАТ "Укртранснафта". О 21.13 та 21.16 відповідно 8 січня 2007 р. було припинено поставки нафти в Угорщину та Словаччину.

Постачання нафти на Лисичанський та Кременчуцький НПЗ не припинялися та йдуть відповідно до графіку, повідомляє прес-служба.

Угоди на транзит нафти територією України на зовнішні ринки – у Словаччину і Угорщину підписані ВАТ "Укртранснафта" та АК "Транснефть" (Росія). ВАТ "Укртранснафта" має всі технічні можливості та готова виконувати в повному обсязі підписані угоди на транзит нафти в Угорщину та Словаччину.

ВАТ "Укртранснафта" висловлює надію, що непорозуміння між Білоруссю та Російською Федерацією будуть вирішені найближчим часом та транзит нафти буде відновлено, - говориться в прес-релізі.

Від “Аратти”: Як загальновідомо, нафтопровід “Дружба” має дві гілки: одна йде через Білорусь, друга - через Україну.

Таким чином, важко знайти логічне пояснення акції Росії щодо перекриття помпування нафти у Західну Європу. Бо щодо України - ніяких претензій з Москви нібито не звучало, а при владі - промосковська правляча каліція. Можливі два варіанти: або, насправді Білорусь взагалі виконує рольову “шумову завісу” спецоперації Москви проти Європи, або якась аварія на території Росії. Хоча, навіть враховуючи свята та специфіку іхнього святкування в Росії, важко припустити, що про другий варіант ми б хоч щось не дізналися за ці дні.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Газоват»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Всяке партійне збіговисько складається із неуків і негідників”
Наполеон

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.