Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Чергова спроба виборчого фальсифікату провалилася

Вибори-2012 Регіон: Київська область 7843 перегляди

Опубліковано - 31.10.2012 18:11 | Всі новини | Версія для друку

Чергова спроба виборчого фальсифікату провалилася
Чергова спроба виборчого фальсифікату провалилася
Сьогодні громадські активісти м. Василькова Київської області повідомли нам про масове звернення до суду осіб, які називають себе «офіційними спостерігачами КВУ» про порушення їхніх прав під час виборів 28 жовтня.

Як нас повідомили, суть позовів полягала у всіх в одному: не допуску на виборчі дільниці, а відтак - виизнання дій низки ДВК виборчого округу №94 неправомірними.

За нашою інформацією, у Василькові було розглянуто 11 позовів, у Обухові - 18. Окрім чотрьох - всі позови задоволені.

Наразі, за інформацією «Аратти», відбувається засідання ОВК №94 за цими рішеннями судів.

Ми вирішили перевірити цей «факт масового порушення» виборчого законодавства, оскільки цієї інформації не знайшли у офіційних звітах КВУ.

Голова Комітету виборців Олександр Черненко на наше запитання відповів, що перевіркою було встановлено, що ніяких актів по зазначені порушення на ВО №94 в КВУ не зареєстровано. Більш того, нічого подібного спостерігачі, які були на ДВК цього округу не повідомляли.

Черненко припустив, що серед тих громадян, які отримали посвідчення офіційного спостерігача могли опинитися непорядні люди. Він не виключив, що їх могли підкупити.

Прес-служба КВУ оприлюднила офіційнк заяву з цього приводу.

«31 жовтня 2012 року стало відомо, що до Обухівського та Васильківського судів були подані скарги нібито від спостерігачів по виборчому округу №94 про те, що в день голосування та під час підрахунку голосів спостерігачів КВУ не допускали на дільниці. Більшість цих скарг суди задовольнили.

Всеукраїнська громадська організація «Комітет виборців України» офіційно заявляє, що в день голосування 28 листопада жодної інформації про недопуск наших спостерігачів на дільниці не отримувала. КВУ також наголошує, що не має жодного стосунку до, осіб, які сьогодні подають свої скарги до судів у виборчому окрузі №94». - говориться у заяві.

За нашою інформацією, громадські активісти Василькова готують заяви у прокуратуру про неправомірні дії «спостерігачів» і притягнення їх до відповідальності за дії, які мають ознаки кримінального злочину.

Як повідомлялося раніше на ВО №94, за даними ЦВК кандидат від Партії регіонів Тетяна Засуха програє кандидату від Об’єднаної опопзиції «Батьківщина» Віктору Романюку. За даними ЦВК оброблено попередні данні 88,97% протоколів ДВК.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2012»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Три речі роблять націю великою і процвітаючою: плодоносний ґрунт, діяльна промисловість і легкість пересування людей і товарів”
Френсіс Бекон

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.