Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Прем'єр-міністр Янукович терміново повертається в Україну

Влада 6571 перегляд

Опубліковано - 17.01.2007 17:43 | Всі новини | Версія для друку

Прем'єр-міністр Янукович терміново повертається в Україну
Прем'єр-міністр Янукович терміново повертається в Україну
У зв’язку з трагічною загибеллю Євгена Кушнарьова Прем’єр-міністр України Віктор Янукович скоротив свій офіційний візит до Турецької Республіки і сьогодні повернеться до Києва.

Про це повідомила прес-служба Кабінету Міністрів.

Під час скороченого одноденного візиту до Туреччини Глава українського Уряду провів зустрічі з Прем'єр-міністром Туреччини Реджепом Тайіпом Ердоганом та Віце-прем'єр-міністром, міністром закордонних справ Абдуллой Гюлем, а також представниками ділових кіл Туреччини.

За результатами переговорів підписано міжурядову Угоду про співробітництво в оборонно-промисловій галузі, а також протокол між Міністерством оборони України і Генеральним штабом Збройних Сил Туреччини про співробітництво в сфері обміну інформації в рамках операції "Чорноморська гармонія".

Сьогодні Прем’єр-міністр України також планує зустрітися із Президентом Туреччини Ахметом Недждетом Сезером та виконуючим обов’язки Голови Великих національних зборів Туреччини Ісмаїлом Альптекіном.

Як повідомлялося раніше, сьогодні Прем'єр-міністр України Віктор Янукович розпочав дводенний офіційний візит до Турецької Республіки. В Анкарі Глава українського Уряду мав зустрітися з Прем'єр-міністром Туреччини Реджепом Тайіпом Ердоганом, після чого провести переговори урядових делегацій на чолі з прем'єр-міністрами обох країн.

За результатами переговорів заплановане підписання міжурядової Угоди про співробітництво в оборонно-промисловій галузі, а також протоколу між Міністерством оборони України і Генеральним штабом Збройних Сил Туреччини про співробітництво в сфері обміну інформації в рамках операції "Чорноморська гармонія".

Згідно з програмою візиту Прем'єр-міністр України мав зустрітися із Президентом Туреччини Ахметом Недждетом Сезером, Віце-прем'єр-міністром, міністром закордонних справ Абдуллой Гюлем, виконуючим обов’язки Голови Великих національних зборів Туреччини Ісмаїлом Альптекіном. Віктор Янукович також мав провести робочий ланч із представниками Союзу бірж і торговельних палат Туреччини. Прем’єр-міністр України покладе квіти до мавзолею Ататюрка.

У сьогодні ввечері Глава українського Уряду планував відбути до Стамбулу. Наступного дня Прем'єр-міністр України зплановано зустріч з мером Стамбула Кадиром Топбаши, після чого - зустріч із представниками ділових кіл Туреччини та власниками провідних турецьких холдингів.

Перебуваючи у Стамбулі, Віктор Янукович також планував відвідати Собор Святої Софії.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Біда України в тому, що нею правлять люди, яким вона не потрібна”
Михайло Грушевський

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.