Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Бютівці, що втекли до більшості Київради, “несподівано прозріли”

Політика 6122 перегляди

Опубліковано - 17.01.2007 20:52 | Всі новини | Версія для друку

Бютівці, що втекли до більшості Київради, “несподівано прозріли”
Бютівці, що втекли до більшості Київради, “несподівано прозріли”
До фракції Тимошенко хочуть повернутися депутати Київради, котрі свого часу залишили лави БЮТу.

Про таке заявила сьогодні лідер фракції БЮТ у Київраді Тетяна Меліхова. За її словами, на сьогодні вона має заяву одного депутата, який зажадав повернутися у фракцію, а також звернення ще шістьох столичних обранців.

Однак їхні прізвища пані Меліхова відмовилась назвати. Лідер БЮТ у Київраді зазначила, що керівництво фракції, а також вище керівництво блоку буде розглядати ці заяви і ухвалювати остаточне рішення про повернення депутатів. Їхню долю також визначить співбесіда, під час якої з'ясовуватимуть, чи збираються депутати співпрацювати із фракцією.

Якщо ні - за Законом "Про імперативний мандат" їм накажуть скласти повноваження. Таким чином дозволивши пройти у Київраду у складі БЮТу іншим депутатам за списком. Тетяна Меліхова вважає, що закон, який передбачає імперативний мандат, поліпшить ситуацію у Київраді, а також дозволить сформувати ту більшість, за яку голосували кияни на виборах. Зокрема, БЮТ розраховує на те, що разом із Блоком Кличка та "Нашою Україною" зможе навестИ лад у земельних і "тарифних" питаннях. Нагадаємо, 12-го січня Верховна Рада ухвалила закон щодо статусу депутатів Верховної Ради Криму і місцевих рад.

Водночас мер Леонід Черновецький вважає прийняття цього закону цитую "спрямованим проти нього особисто". Закон "Про імперативний мандат", за його словами, не має нічого спільного з аналогічними європейськими законами і суперечить Конституції України.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація не помирає від інфаркту, вона помирає тому, що в неї відібрали мову”
Ліна Костенко

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.