Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


В Київському музеї російського мистецтва покажуть, яким має бути сучасний музей

Технології Регіон: м.Київ 12103 перегляди

Опубліковано - 13.05.2006 14:17 | Всі новини | Версія для друку

З 16 по 20 травня 2006 року в приміщені Київського музею російського мистецтва до міжнародного дня музеїв в рамках ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Документознавство. Бібліотекознавство. Інформаційна діяльність: Проблеми науки, освіти, та практики» відбудеться виставка-презентація проекту «Електронний музей».

ДЕРЖАВНА АКАДЕМІЯ КЕРІВНИХ КАДРІВ КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВ, КИЇВСЬКИЙ МУЗЕЙ РОСІЙСЬКОГО МИСТЕЦТВА запрошують на презентацію проекту «ЕЛЕКТРОННИЙ МУЗЕЙ».

Це перша в Україні демонстрація можливостей використання комп’ютерних та інформаційних технологій в діяльності музею.

Метою демонстрації є ознайомлення керівників в галузі культури, працівників музеїв, відвідувачів та інших зацікавлених осіб з новітніми технологіями, які використовуються чи можуть використовуватись в українських музеях.

На презентації буде продемонстровано серверне обладнання, комп’ютерна техніка, програмне забезпечення для музеїв, інформаційні системи для відвідувачів, білетна система, системи відеоспостереження та контролю доступу.

Також відбудеться демонстрація створеного у 2005 році Інтернет – порталу України «Музейний простір України» (ГО «Український центр розвитку музейної справи», Київ).

Учасниками презентації є українські фірми – виробники, постачальники технічних засобів та розробники програмного забезпечення: ПНВН «ЮСТАР», НВКП «СІТЕК», ЗАТ«ІКС Маркет», ПП«КАШТАН», ЗАТ «КАМІС» (Росія).

Відкриття виставки-презентації проекту «Електронний музей» відбудеться 16 травня 2006 року о 17:00. Прес-конференція розпочнеться о 16:30 у приміщенні Київського музею російського мистецтва вул. Терещенківська, 9.

17 травня з 13.00 демонстрація програмних та технічних засобів проводитиметься для музейних фахівців у закритому режимі.

Керівник проекту - Юрій Вакуленко
Координатор проекту – Кирил Кобцев

Довідки за тел. (044) 451-40-27, 234-62-18, (050) 922-08-06
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Технології»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ти говориш про Господа або Його чесноти, роби це серйозно і з належною повагою”
Джордж Вашінгтон

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.