Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ганна Герман: “Європейський досвід свободи преси Україні не підходить”

Коаліція «С.Р.А.К.А» 7241 перегляд

Опубліковано - 26.01.2007 19:09 | Всі новини | Версія для друку

Ганна Герман: “Європейський досвід свободи преси Україні не підходить”
Ганна Герман: “Європейський досвід свободи преси Україні не підходить”
«Європа має свій досвід свободи преси. На даному етапі європейський досвід свободи преси нам не підходить. Україні потрібен свій, можливо, навіть авторитарний підхід», – сказала сьогодні, під час прес-конференції, народний депутат, радник Прем’єр-міністра Віктора Януковича Ганна Герман.

«Я ще не впевнена, що мій законопроект «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення неупередженого ставлення засобів масової інформації до свободи політичних дебатів» підтримають у Верховній Раді. Однак переконана, що у кожній газеті повинна бути надрукована думка Прем’єр-міністра, Президента України та лідера опозиції», – сказала Ганна Герман.

«Наразі лідером опозиції є БЮТ. Якщо «Наша Україна» нарешті вирішить, з ким вона, і перейде в опозицію, то їй ми також надамо право публікувати власні погляди», – сказала Ганна Герман.

Найбільше Ганну Герман образили Інтернет-видання КІД та газета «Високий Замок». На думку Ганни Герман, ці видання публікували про неї абсолютну брехню.

Довідка.

У своєму законопроекті «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення неупередженого ставлення засобів масової інформації до свободи політичних дебатів» (вже одна назва чого варта!) вона пропонує доповнити три закони, які регламентують діяльність медіа. Зокрема, Закон «Про порядок висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування в Україні засобами масової інформації», «Про телебачення і радіомовлення» та «Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні».

У ці закони Г. Герман пропонує вставити наступне:

1. ЗМІ «всіх форм власності, за винятком тих, засновниками яких є політичні партії, зобов’язані надавати рівні умови у висвітленні діяльності парламентських партій, подавати різні (мінімум–дві) точки зору, висвітлюючи аспекти діяльності влади та опозиції.

2. Президент України, Голова Верховної Ради України, Прем’єр-міністр України та лідер опозиції користуються правом безоплатного інформування громадськості про свою діяльність у друкованих засобах масової інформації усіх форм власності, оскільки таке інформування є суспільно необхідним».


За словами Ганни Стеців, це «спонукає ЗМІ не однобічно висвітлювати події державного та суспільного життя, спонукає знайомити читачів, слухачів, глядачів з різними підходами до подій, з різними оцінками того, що відбувається в масштабах держави та на місцях».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Той, хто проявляє жалість до ворога, безжалісний до самого себе”
Френсіс Бекон

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.