Аратта - На головну

17 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Жінки таки гірші водії, ніж чоловіки

Він і Вона 13376 переглядів

Опубліковано - 1.04.2013 23:00 | Всі новини | Версія для друку

Жінки таки гірші водії, ніж чоловіки
Жінки таки гірші водії, ніж чоловіки
Жінки за кермом - гірші водії, ніж чоловіки. Про це свідчать результати дослідження, проведеного Агенцією із водійських стандартів (Driving Standards Agency).

Так, серед тих, хто навчається на водія, жінки виявилися на першій сходинці, за кількістю зроблених помилок. Протягом 2012-го року вони зробили 857 тисяч серйозних помилок, в той час як чоловіки - 646 тисяч, повідомляє The Sun.

Головні помилки у жінок: невміння паркуватися задом, помилки із кермуванням та неправильне перемикання передач. А от чоловіки, натомість, люблять поганяти.

Вони частенько порушують швидкісні обмеження, а також ігнорують сигнали світлофора та дороговкази.

Причини, за якими і чоловіки, і жінки провалювали тести на водійство, такі: вони не звертали увагу на небезпеку на перехресті, а також в них були проблеми із спостереженням за дзеркалами.

Експерти також повідомляють, що для жінки, аби стати кращим водієм, достатньо аби її похвалив чоловік.

За словами психолога Захарі Естес, дослідження також показало, що жінка краще орієнтується у просторових завданнях, якщо оточуючі хвалять її, подає переклад статті "Українська правда. Життя".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Він і Вона»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Там, де закінчується здоров'я, там, де закінчуються гроші, там, де закінчується здоровий людський розум, - там всюди починається християнство ”
Генріх Гейне

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.