Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Стрес на роботі призводить до імпотенції

Охорона здоров`я 11754 перегляди

Опубліковано - 10.04.2013 03:23 | Всі новини | Версія для друку

Стрес на роботі призводить до імпотенції
Стрес на роботі призводить до імпотенції
Стресові ситуації на роботі зменшують статевий потяг у чоловіків.

Чим більше стресу чоловік відчуває на роботі, тим менше ймовірність того, що ввечері він буде хотіти зайнятися сексом, стверджують американські експерти в статті, опублікованій у журналі Sexual Medicine.

Експерти з’ясували, що насичена робота по дев’ять годин на день і п’ять днів на тиждень може зробити особисте життя чоловіків набагато менш насиченим. Складності на роботі призводять до цілого ряду проблем: від імпотенції до погіршення активності сперматозоїдів, пише Кореспондент.net.

У зв’язку з цим дослідники рекомендують йти з роботи одразу після того, як закінчений робочий день, тримати робочий стіл у чистоті (створюється ілюзія того, що зі справами все гаразд), побільше спілкуватися з дружиною і дітьми, не брати роботу додому.

Ми раніше повідомляли, що жорстке ставлення і соціальне залякування на робочому місці спонукають до негативних наслідків для психічного здоров’я, негативно позначаються на трудовій ефективності і на сімейних стосунках. До таких висновків дійшли іспанські психологи з High Court of Justice в Мадриді і Complutense University. За їхніми словами, систематична агресія і чисельний тиск з боку керівництва або співробітників по роботі - досить поширене явище.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Охорона здоров`я»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Людина – це духовна істота. Саме тепер на часі звернення до традицій і духовності рідного народу. Чесність, щирість, мудрість – ось що вимагається від нових людей України. Потрібна Нова Січ – Духовна Січ! ”
О.Бердник, український філософ і письменник, засновник Української Духовної Республіки

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.