Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Рада Європи розчарована розслідуванням справи Гонгадзе

Світ навколо нас 6224 перегляди

Опубліковано - 29.01.2007 23:38 | Всі новини | Версія для друку

Рада Європи розчарована розслідуванням справи Гонгадзе
Рада Європи розчарована розслідуванням справи Гонгадзе
Керівник європейської організації, яка наглядає за дотриманням принципів демократії та прав людини, назвав найбільшим розчаруванням від української влади те, що досі не розкрито убивство журналіста Георгія Ґонґадзе.

Генеральний секретар Ради Європи Тері Девіс сказав, що минуло 2 роки відтоді як нові люди в українській владі пообіцяли швидко завершити розслідування, але результатів досі немає.

В Україні триває напівзакритий судовий процес над звинуваченими в убивстві Ґонґадзе, який почався без виявлення тих, хто наказав убити журналіста.

Розокремлення справ убивць і замовників гостро скритикували вдова і мати Ґонґадзе, а також правозахисники.

Взимку 2005 року, невдовзі після інавгурації, президент Ющенко здивував багатьох сенсаційною заявою, що справу вбивства журналіста розкрито.

Щоправда, згодом з'ясувалося, що йдеться лише про деяких виконавців убивства Ґонґадзе, яких було затримано і передано до суду.

Від “Аратти”: ми неодноразово наголошували, що утаємниченість судового процесу, намагання ГПУ маніпуляціями із законом розділити “виконавців”, організаторів та замовників на наше переконання - пагано прихована спроба вивести з-під відповідальності справжніх злочинців.

А відтак - чим більше триватимуть шахрайські маніпуляції влади, тим зростатиме у суспільстві переконання, що мученицька смерть нашого колеги далеко не остання.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У нашого Українського народу існує повір’я, що від тих батьків, які не дотримуються звичаїв, родяться діти, що стають вовкулаками. Вовкулака, бувши в людській постаті, до церкви не ходить, з людьми не вітається і звичаїв людських не знає”
Олекса Воропай

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.