Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Перед трагічним полюванням Кушнарьову погрожували. А у Харкові неадекватні політики спекулюють ім'ям загиблого

Кримінал 6030 переглядів

Опубліковано - 31.01.2007 14:17 | Всі новини | Версія для друку

Перед трагічним полюванням Кушнарьову погрожували. А у Харкові неадекватні політики спекулюють ім'ям загиблого
Перед трагічним полюванням Кушнарьову погрожували. А у Харкові неадекватні політики спекулюють ім'ям загиблого
Народний депутат від Партії регіонів Євгеній Кушнарьов, який 17 січня помер у результаті вогнепального поранення, протягом 2004 року регулярно одержував анонімні послання з загрозами його життю.

Про це сьогодні, 31 січня, на брифінгу в Службі безпеки України повідомила прес-секретар СБУ Марина Остапенко.

За її словами, Кушнарьов не звертався з приводу цього в правоохоронні органи.

Остапенко повідомила, що СБУ за власною інформацією вийшла на автора анонімних послань. Ним виявився дрібний бізнесмен з Харківської області, з яким у Кушнарьова, який тоді працював у Харківській обладміністрації, конфлікт виник через відмову Кушнарьова посприяти бізнесмену в наданні в оренду мисливських угідь в Ізюмському районі.

На думку Остапенко, Кушнарьов сам здогадувався про автора "анонімок", і тому не звертався до правоохоронних органів.

"Ми провели з бізнесменом профілактичну розмову, і протягом 2005-2007 р. нам невідомо про якісь погрози, які надходили на адресу Кушнарьова", - сказала Остапенко.

Вона також зазначила, що слідчі органи, які розслідують обставини поранення Кушнарьова, врахували той випадок, однак, ніякого взаємозв’язку з ним і подіями, які сталися з Кушнарьовим на полюванні, немає.

Кушнарьов помер 17 січня в результаті вогнепального поранення, отриманого під час полювання. Прокуратура Харківської області винесла постанову про пред’явлення обвинувачення в убивстві з необережності помічнику депутата Верховної Ради Дмитру Завальному.

А тим часом, на вулицях Харкова з’явилися листівки з логотипом Партії регіонів, у яких написано про те, що загиблий депутат Євген Кушнарьов не хотів бачити своїм спадкоємцем голову харківської міськадміністрації, члена ПР Василя Салигіна.

У листівках також говорилося, що представники Секретаріату Президента тішилися смерті Кушнарьова. Крім того, у розповсюдженому повідомленні були заклики підтримати харківського мера Михайла Добкіна і секретаря міськради Геннадія Кернеса.

Харківське обласне відділення Партії Регіонів уже звернулося до правоохоронців, щоб вони знайшли авторів листівки. Як написано в заяві, розповсюдженій ПР, ці листівки наносять "шкоду іміджеві і репутації Партії Регіонів".

Також у документі йдеться про порушення авторських прав у зв’язку з несанкціонованим використанням логотипу партії.

"В умовах, коли наші політичні опоненти, пережили у Харківській області нищівну поразку на виборах 26 березня, вони знову підняли на щит метод брудної політичної боротьби. Партія Регіонів закликає харків’ян не вірити провокаціям. Ніхто і ніщо не зможе розколоти наші ряди ", - написано в заяві ПР.

Напередодні про провокації заявила також Харківська обласна організація Нашої України.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Біда України в тому, що нею правлять люди, яким вона не потрібна”
Михайло Грушевський

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.