Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Гарячі вибори у Василькові. Екс-майору Мельниченку міліцейський спецназ зламав руку

Регіональні новини Регіон: Київська область 9049 переглядів

Опубліковано - 13.05.2013 15:29 | Всі новини | Версія для друку

Гарячі вибори у Василькові. Екс-майору Мельниченку міліцейський спецназ зламав руку
Гарячі вибори у Василькові. Екс-майору Мельниченку міліцейський спецназ зламав руку
Працівники спецпідрозділу міліції зламали руку екс-майору УLJ Миколі Мельниченку під час його спроби потрапити на засідання Окружного адміністративного суду Києва з розгляду скарги на відмову ТВК зареєструвати Валерія Поповича кандидатом у мери Василькова Київської області.

Про це повідомив адвокат Поповича Микола Неділько.

"Мельниченко є довіреною особою Поповича. Під час спроби разом зі мною та моїм довірителем потрапити на судове засідданя міліція поламала Мельниченку руку. Його відвезли на "швидкій" до Жовтневої лікарні", - сказав Неділько.

Він зазначив, що бійці спецпідрозділів "Беркут" і "Грифон", які "з незрозумілих причин присутні у великій кількості, продовжують блокувати суд".

Як повідомлялося раныше, 8 травня Політичні партії «УДАР Віталія Кличка», Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» і Всеукраїнське об’єднання «Свобода» у спільній заяві наголосили, що влада намагається створити сприятливі умови для кандидата від влади у Василькові, або взагалі зірвати вибори.

У Київські обласній організації Партії регіонів назвали заяву "Батьківщини" про причетність ПР до відмови в реєстрації узгодженого опозицією кандидата від партії УДАР в мери Василькова «спланованою провокацією».

10 травня кандидат на посаду міського голови від Партії регіонів Володимир Сабадаш для уникнення спекуляцій звернувся до виборчої комісії з проханням зареєструвати усіх бажаючих кандидатів на посаду мера Василькова.

Як відомо, позачергові вибори мера Василькова призначені на 2 червня.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Природничі науки й релігію протиставляють одна одній лише люди, погано освічені як у першому, так і в другому”
П. Сабатьє, французький хімік, Нобелівська премія 1912 р.

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.