Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Сьогодні гопники, у присутності бездіяльних міліціонерів, побили журналіста. Тепер у Броварах

Скандал Регіон: Київська область 8618 переглядів

Опубліковано - 25.05.2013 21:48 | Всі новини | Версія для друку

Сьогодні гопники, у присутності бездіяльних міліціонерів, побили журналіста. Тепер у Броварах
Сьогодні гопники, у присутності бездіяльних міліціонерів, побили журналіста. Тепер у Броварах
У парку «Перемога» в Броварах під час демонтажу паркану навколо незаконної забудови підприємством, яке належить особистому масажисту Миколи Азарова Сергію Федоренко, молодики характерної зовнішності на очах у міліції побили журналіста.

Про це повідомляє кореспондент Тиждень.ua.

Міліція мовчки спостерігали побиття журналіста місцевого порталу «Маєш право знати» Андрія Качора і в інцидент не втручалася.

«Спортсмени» також побили учасника акції.

Згодом міліція затримала двох активістів ВО «Свобода» Миколу Смірнова і Руслану Ткаченко, які брали участь в акції.

На вимогу народного депутата від УДАРу Павла Різаненка затримати бойовиків, міліція не відреагувала.

«Всі ми прийшли у цей парк не ламати і не трощити паркан, а для того, щоб його демонтувати та прибрати, так як він незаконно встановлений приватним підприємством «Феско», яке належить Сергію Федоренко, особистому масажисту Миколи Азарова . Парк - це власність громади, а не чиясь особиста», - повідомив Різаненко.

За його словами, коли активісти прийшли на місце, де був паркан, там вже стояла міліція. Доки активісти спілкувались із заступником начальника міліції, в натовпі з’явились особи характерної зовнішності, які вже стають невід’ємним елементом масових акцій.

«Те, що вони роблять, позбавляє їх права взагалі називатись спортсменами. Спочатку ці люди просочились у натовп і потім почалась бійка. Біля мене стояв журналіст, якого один із цих гопників жорстоко вдарив по обличчю. Іншу людину взагалі побили до крові. На відео все це є. Ми вимагали у правоохоронних органів затримати винуватців, але вони повалили на землю іншу людину, обличчя якої було у крові», - зазначив нардеп.

Різаненко порівняв ситуацію із подіями на мітингу 18 травня, коли міліція не охороняла громадський порядок і не розбороняла провокаторів, удаючи, що нічого не відбувається.

«Ми хотіли демонтувати паркан, щоб громада могла спокійно користуватися своєю власністю, своїм парком», - розповів депутат.

Наразі Різаненко разом з учасниками акції перебуває у райвідділі міліції.

Як повідомлялось, особистий массажист Азарова Сергій Федоренко відомий як власник підприємства «Феско», яке контролює роботу і броварського басейну «Схід» відремонтованого коштом держбюджету. Саме в басейні «Схід», за розповідями учнів школи, якій формально належить басейн, буває Микола Азаров. Також на реконструкцію плавального басейну «Купава» у Броварах Київської області, директором якого є Тетяна Федоренко - дружина масажиста Миколи Азарова, з держбюджету виділили 22,5 мільйонів гривень.

Федоренко є депутатом Броварської міської ради від Партії регіонів, очолює постійну комісію з питань розвитку та благоустрою територій.

Партія регіонів висувала Федоренка на минулих парламентських виборах своїм кандидатом у мажоритарному округу в Броварах. Але він програв вибори представнику УДАРУ Павлу Різаненку.

Як повідомлялося раніше, у Києві 18 травня на вулиці Великій Житомирській відбулось зіткнення свободівців та чоловіків спортивної статури. Під час сутички журналістку Ольгу Сніцарчук та фотографа Влада Содель побили так звані «спортсмени».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Люди, які ніколи не оглядалися на предків, не дбатимуть про нащадків”
Едмунд Берк

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.