Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Прокуратура виявила порушення у діях міліціонерів, які слідкували за Мельником

Скандал Регіон: Київська область 8986 переглядів

Опубліковано - 12.08.2013 10:49 | Всі новини | Версія для друку

Прокуратура виявила порушення у діях міліціонерів, які слідкували за Мельником
Прокуратура виявила порушення у діях міліціонерів, які слідкували за Мельником
Прокуратура Київської області завершила перевірку дій працівників міліції при контролі ними роботи електронного засобу стеження за колишнім ректором Національного університету Державної податкової служби Петра Мельника.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

Перевіркою виявлено ряд порушень в діях посадових осіб, які здійснювали такий контроль зі стаціонарного пульту моніторингу.

"Зокрема, вказані особи оперативно не відреагували на інформацію про порушення сигналу з браслета, неправильно здійснювали з’ясування причин і обставин цієї, а також не забезпечили своєчасні заходи щодо встановлення місця знаходження особи, на яку накладено запобіжний засіб", - зазначили у прес-службі.

За результатами перевірки розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.367 КК України - службова халатність.

Інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань.Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 2 до 5 років.

Триває досудове розслідування.

Як повідомлялося, Печерський суд обрав для Петра Мельника міру запобіжного заходу у вигляду домашнього арешту. Суд зобов’язав Мельника постійно перебувати вдома, а відлучатись лише для проходження лікування у спеціалізованих установах та процесуальних дій по справі. Крім того, суд постановив вилучити закордонний паспорт Мельника, віддавши його слідчому на зберігання.

9 серпня Мельник утік з-під домашнього арешту, позбавившись електронного браслету. У МВС вважають, що він не міг за своїми документами виїхати з країни.

Водночас Печерський районний суд м. Києва перенiс розгляд питання про замiну запобiжного заходу колишньому ректору Нацiонального унiверситету Державної податкової служби Петру Мельнику на 12 серпня.

Пізніше стало відомо, що на майно екс-ректора Нацiонального унiверситету Державної податкової служби Петра Мельника рiшенням суду накладено арешт. Проте вiн встиг переоформити частину свого майна на дружину, з якою розлучається.

Як повідомлялося раніше, 27 липня працівники головного управління внутрішньої безпеки міністерства доходів і зборів спільно з головним управлінням боротьби з організованої злочинністю МВС затримали ректора Національного університету державної податкової служби Петра Мельника під час отримання хабара в загальній сумі 120 тис. грн.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Підозр у людини тим більше, чим менше вона знає”
Френсіс Бекон

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.