Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Міліціонери спробували підкинути чоловіку наркотики, але він зняв це на відео

Пістолетне право Регіон: Одеська область 9325 переглядів

Опубліковано - 15.08.2013 05:15 | Всі новини | Версія для друку

Міліціонери спробували підкинути чоловіку наркотики, але він зняв це на відео
Міліціонери спробували підкинути чоловіку наркотики, але він зняв це на відео
Хлопець зняв на відео, як «правоохоронці» підкидають йому в багажник скутера білий пакетик.

У Біляївському районі Одеської області невідомі зупинили молодого скутериста і, назвавшись співробітниками міліції, зажадали відкрити для перевірки багажник. Водій дозволив їм це зробити, але водночас став знімати те, що відбувалося навколо скутера, на камеру свого телефону.

У підсумку йому вдалося зняти, як під час перевірки йому в багажник підкинули білий паперовий пакетик із невідомою речовиною, повідомляє Кореспондент.net.

Про все це повідомляється у відеоролику, завантаженому на відеохостинг YouTube 12 серпня. Згідно з титрами на відео, інцидент стався 30 липня. За три дні ролик набрав понад 43 тисячі переглядів на YouTube.
Оперуповноважений смт. Хлібодарське Микола Трибой. Фото з його сторінки в «Однокласниках»
Оперуповноважений смт. Хлібодарське Микола Трибой. Фото з його сторінки в «Однокласниках»
Після того, як пакет потрапив у багажник, "правоохоронці" зажадали від скутериста поїхати з ними і навіть намагалися силою затягнути у свою машину. Але чоловік не розгубився і викликав міліцію. У те, що відбувалося, також втрутилися випадкові очевидці інциденту, які відразу ж стали на його захист. Після виклику міліції невідомі "правоохоронці" зникли, а скутерист, залишаючись на місці ще близько півгодини, прибуття чергового наряду міліції так і не дочекався.

Наприкінці відео його автор також називає одного з фігурантів інциденту: "Оперуповноважений смт Хлібодарське Трибой Микола".

Нагадаємо, що 1 серпня у Донецькій області колишній міліціонер отримав 7,5 року в’язниці за торгівлю наркотиками. За два дні до цього у Херсонській області затримали двох співробітників відділу з боротьби з незаконним обігом наркотиків, яких також підозрюють у торгівлі забороненими речовинами.



Від «Аратти». Вчинок «правоохоронців» можна пояснити наступним: справжні наркодилери - джерело отримання «мзди» та «товару», своєрідна «дійна корова» для міліціонерів та їхнього керівництва. Але ж «план» з «розкриття злочинів» потрібно виконувати, - ось і йдуть в хід брудні прийоми «радянської міліції» та підстави чесних громадян. На жаль, ця злочинна практика використовується не лише одеськими «правоохоронцми». Тепер на оперуповноваженого смт. Хлібодарське Трибой Миколу "почіпляють всіх собак", а корупційна махина МВС і далі працюватиме за старими схемами...
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Сила уряду тримається на невігластві народу, і він знає це і тому завжди буде боротися проти просвітництва. Час нам зрозуміти це”
Лев Толстой

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.