Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Більшість українських вболівальників проти об’єднаного футбольного чемпіонату з Росією

Громадська думка 8256 переглядів

Опубліковано - 27.08.2013 13:08 | Всі новини | Версія для друку

Більшість українських вболівальників проти об’єднаного футбольного чемпіонату з Росією
Більшість українських вболівальників проти об’єднаного футбольного чемпіонату з Росією
Більшість українських уболівальників не хочуть об´єднання українського та російського чемпіонатів.

Як повідомляє ratinggroup.com.ua, згідно з результатами останнього дослідження, близько 40% опитаних вважають себе футбольними вболівальниками, у тому числі 9% вважають себе фанатами футболу, 9% - активними вболівальниками, ще 22% - вважають себе вболівальниками, але не активними. Разом з тим, майже 60% - не захоплюються футболом.

Активними вболівальниками залишаються молодь і чоловіки. Майже третина чоловіків активно цікавляться футболом, серед жінок таких втричі менше (лише кожен десятий). При цьому тільки близько 40% чоловіків взагалі не цікавляться футболом, тоді як серед жінок таких більше 70%.

Серед українських футбольних клубів найбільш популярні «Динамо» (39%) і «Шахтар» (25%). Менш популярні «Металіст» (6%), «Дніпро» (3%), «Карпати» (3%) і «Чорноморець» (3%).

45% футбольних уболівальників України не підтримують ідею об´єднання українського і російського чемпіонатів з футболу в один, водночас 37% - ідею підтримують, а 17% - не визначилися.

Серед тих, хто не цікавиться футболом, тільки 11% підтримують ідею, а чверть - не підтримують. Дві третини - не визначилися щодо свого ставлення.

Найбільше ідея подобається уболівальникам на півдні. В інших регіонах перевищує кількість противників. Тільки вболівальники «Чорноморця» і «Металіста» більш позитивно ставляться до ідеї, ніж негативно. Серед уболівальників «Шахтаря» та «Дніпра» думки розділилися майже порівну. Разом з тим, вболівальники «Динамо» ідею переважно не підтримали, не кажучи про вболівальників «Карпат», майже 90% з яких висловилися проти.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Громадська думка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Почуття єдності нації неможливе без поваги до себе…”
Гарріет Бічер-Стоу

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.