Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Криму наразі два прокурора: один кучмовський, другий - хворий

Влада 5936 переглядів

Опубліковано - 20.02.2007 16:32 | Всі новини | Версія для друку

У Криму наразі два прокурора: один кучмовський, другий - хворий
У Криму наразі два прокурора: один кучмовський, другий - хворий
Перший заступник генерального прокурора України Сергій Винокуров представив Колегії прокуратури Автономної Республіки Крим нового главу відомства Володимира Гальцова.

Як повідомив Винокуров, наказом Генпрокуратури від 19 лютого 2007 року відповідно до рішення Печерського суду Києва Гальцов подновлений на посаді прокурора АРК, і у зв’язку з цим за чинним законодавством Віктор Шемчук підлягає звільненню.

Винокуров підкреслив, що Шемчука з посади ніхто не знімав – це рішення суду, а Гальцов був звільнений з посади з порушеннями законодавства.

За словами Винокурова, у Генпрокуратури немає істотних зауважень до роботи прокуратури АРК, у тому числі й до роботи Шемчука. Він відзначив, що Шемчук – молодий перспективний керівник, котрий користується довірою керівництва Генпрокуратури. Зараз він хворий, і як тільки видужає – буде вирішене питання про його подальше працевлаштування.

Нагадаємо, Гальцов обіймав посаду прокурора АРК з грудня 2003 року по лютий 2005 року.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків”
Юрій Липа

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.