Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Більшість українців не бажають ніяких Митних союзів

Громадська думка 8613 переглядів

Опубліковано - 12.11.2013 12:59 | Всі новини | Версія для друку

Більшість українців не бажають ніяких Митних союзів
Більшість українців не бажають ніяких Митних союзів
Соціологічна компанія GfK Ukraine провела опитування, результати якого свідчать про те, що близько половини (45%) мешканців України підтримують підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом.

При цьому вступ у Митний союз схвалюють лише 14% опитаних, а 15% респондентів вважають, що Україна не повинна входити ні в які союзи, решта не визначилися.

Водночас серед тих, хто має однозначну позицію щодо вибору України, 54% упевнені, що країна повинна підписати Угоду про асоціацію з ЄС, а в майбутньому - стати повноцінним членом Євросоюзу, ще 8% - що повинна підписати УА, але не вступати в ЄС.

"Підписання Угоди про асоціацію з ЄС підтримують 47% виборців Партії регіонів, 70% виборців партії Батьківщина, 63% - партії УДАР і лише 2% прихильників Компартії України", - йдеться в повідомленні соціологів.

Як йдеться в дослідженні, прихильники євроінтеграції в цілому поділяють цінності ЄС, спрямовані на благоустрій суспільного життя: відмову від хабарів, виконання правил паркування і дотримання дозволеної швидкості руху на дорогах.

При цьому майже половина (48%) опитаних не готова ні за яких умов дозволити людині з нетрадиційною сексуальною орієнтацією не приховувати її.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Громадська думка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо знаєш себе і супротивника, то завжди виграватимеш. Якщо знаєш себе, але не знаєш супротивника - один раз переможеш, всі інші - програєш. Якщо не знаєш ні себе, ні його - завжди програватимеш”
Цзу Дзинь

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.