Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Факти свідчать, що Путін або не володіє інформацією, або збрехав

Національне питання Регіон: м.Севастополь 10228 переглядів

Опубліковано - 4.03.2014 19:14 | Всі новини | Версія для друку

Факти свідчать, що Путін або не володіє інформацією, або збрехав
Факти свідчать, що Путін або не володіє інформацією, або збрехав
Всупереч заявам російського Президента, ВМС України блокуються саме військами РФ, а не якоюсь «місцевою самообороною».

Про це йдеться у зверненні командування Севастопольської бригади надводних кораблів, екіпажів кораблів ВМС України «Славутич» і «Тернопіль» до світових інформаційних компаній і засобів масової інформації.

«Коментарі» публікують цей документ повністю.

«Ми, військові моряки Українського флоту, уважно вислухали позицію та думки Президента Російської Федерації В.В. Путіна, озвучені ним під час прес-конференції, проведеної в Москві 4 березня 2014 року.

Під час зустрічі, спілкуючись з журналістом компанії «Рейтер», Президент Росії тонко підмітив, як вміння викручуватися і ухилятися від відповіді притаманне дипломатам. Але ми люди військові і, як відомо, нам притаманна особливість говорити і діяти прямо, після того як дипломати вичерпують взаємні доводи.

Виходячи з цього, ми вважаємо себе правомочними звинуватити Президента Російської Федерації в неприкритій брехні. Брехні, яка стосується безпосередньої участі Збройних Сил Російської Федерації в тих подіях, які протягом останніх кількох діб і сьогодні відбуваються на території Автономної Республіки Крим та місті Севастополі.

Зараз військові кораблі Військово-Морських Сил України «Тернопіль» і «Славутич», що знаходяться безпосередньо в Севастопольській бухті, блоковані бойовими кораблями і суднами Чорноморського флоту ВМФ Росії на кожному з яких знаходяться підрозділи морської піхоти, кількістю до одного взводу озброєні автоматичною зброєю і у відповідній екіпіровці.

Пам´ятаючи зауваження пана Путіна В.В. про те, що подібну форму одягу та спорядження можна придбати в будь-якому магазині, користуючись нагодою хотілося б поцікавитися в якому саме, а так само де в порушення законодавства України можна придбати автоматичну зброю, бойові пістолети і гранатомети. Заодно нагадати, що жоден із підрозділів Збройних Сил України, дислокованих у Криму залишившись вірними почуття обов´язку і Військової Присяги на ВІРНІСТЬ УКРАЇНСЬКОМУ НАРОДОВІ не здала жодної п´яді території військових частин і довірену їм зброю, тим більше в такій кількості.

У відповідь на всі інсинуації, брудний потік брехливої інформації з вуст брудних політиканів і підкуплених ними журналістів ми: офіцери, мічмани, старшини та матроси Військово-Морських Сил Збройних Сил України відкрито заявляємо, що будемо чесно і до кінця виконувати свій військовий обов´язок, захищаючи свою країну і народ України, як робимо це всі роки незалежності, не за посади і зарплати, а тому що це наша земля і для нас дороге життя кожної людини, що живе на цій землі, до якої б національності вона не належала.

Особовий склад бригади надводних кораблів
4 березня 2014 року, місто Севастополь»

Як повідомлялося раніше, у вівторок, 4 березня, на прес-конференції, присвяченій Україні, Владімір Путін заявив, що збройні сили Росії не беруть участі у блокуванні українських військових частин у Криму. За його словами, українські військові частини блокуються силами місцевої самооборони, до підготовки якої Росія не має ніякого відношення.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Національне питання»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шануй, Україно, святині свої! Бо вони ж – всесвітньої, загальнолюдської ваги; земна цивілізація виросла з них.”
Юрій Шилов

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.