Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


США можуть почати поставки зброї в Україну

Світ навколо нас 4776 переглядів

Опубліковано - 15.04.2014 12:21 | Всі новини | Версія для друку

США можуть почати поставки зброї в Україну
США можуть почати поставки зброї в Україну
Сполучені Штати розглядають можливість постачання зброї в Україну, на сході якої тривають заворушення з явними ознаками втручання Росії.

З такою заявою виступив у понеділок помічник державного секретаря США Джона Керрі.

Український президент в понеділок пригрозив почати військові дії - після того, як проросійські активісти проігнорували ультиматум про звільнення окупованих будівель, і чергова група сепаратистів захопила будівлю міліції у ще одному місті на сході країни.

Високопоставлений американський дипломат Томас Шеннон, відповідаючи в Берліні на запитання про те, чи можуть США відправити зброю українським силам безпеки, заявив: «Зрозуміло, ми розглядаємо це як один з варіантів ... Але на даний момент я не можу спрогнозувати, будемо ми це робити чи ні».

Сенатор-республіканець Джон Маккейн раніше запропонував забезпечувати зброєю український уряд, який наполягає, що захоплення будівель, яке розпочалося у неділю, є частиною плану Росії щодо розчленування країни.

«З нашої точки зору те, що ми спостерігаємо зараз у низці міст, нагадує те, що ми бачили в Криму - як у плані тактики, так і в плані учасників цих дій», - зазначив Шеннон. «На наш погляд, участь Росії в усьому цьому цілком очевидна, і ми вважаємо ці дії дестабілізуючими і небезпечними», - додав він.

Російський міністр закордонних справ Сергій Лавров рішуче спростував звинувачення Заходу в тому, що Москва намагається дестабілізувати Україну, підкресливши, що ситуація покращиться тільки за умови, що Київ буде враховувати інтереси російськомовних регіонів України.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Не знаючи минулого, неможливо зрозуміти справжній сенс сьогодення і мету майбутнього ”
Максим Горький

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.