Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


НУ і БЮТ об'єдналися на всіх рівнях

Подія дня 7580 переглядів

Опубліковано - 6.03.2007 18:35 | Всі новини | Версія для друку

НУ і БЮТ об'єдналися на всіх рівнях
НУ і БЮТ об'єдналися на всіх рівнях
Сьогодні, Наша Україна та Блок Юлії Тимошенко уклали угоду співробітництво на регіональному рівні.

Під час зустрічі, на яку прибули представники партій з регіонів, були підписані документи про співробітництво між лідерами обласних організацій БЮТ та Наша Україна, а також угода між лідерами фракцій міських та обласних рад.

Лідер БЮТ, Юлія Тимошенко зазначила, що підписання документів об’єднає політичні сили і буде працювати на перспективу, у якій демократичні сили повернуться до влади.

Вона запевнила, що обидві політичні сили підтримують ідею проведення дострокових парламентських виборів, тому що "не можна чекати 2011 року і розраховувати на команду прем’єр-міністра Віктора Януковича".

Тимошенко рішуче заперечила можливість будь-яких переговорів з Партією регіонів. "Вести переговори з Януковичем - це так само, якби професор Преображенський вів переговори з Шаріковим", - сказала вона.

Лідер БЮТ повідомила, що наступним кроком стане створення сильних об’єднань на місцях. За словами Тимошенко, у тих регіонах, де представники НУ та БЮТ становлять більшість, першочерговим завданням буде очищення місцевих бюджетів від наслідків корупції та зловживань з операціями з землею. Другим - на порядку денному буде врегулювання ситуації, що склалася в сфері житлово-комунального господарства.

"Те, що ми об’єднались, є першим свідченням того, що ми сильні та готові до боротьби, усвідомивши всі помилки", - заявила Тимошенко перед підписанням документів.

Вона висловила сподівання, що "історія не відобразить "Кайдашеву сім’ю", а дійсно об’єднані демократичні сили".

У свою чергу, голова ради партії НСНУ Віктор Балога закликав представників обох політичних сил "не думати про посади, тому що слід думати про місце України".

"Ті меркантильні інтереси, що кожен з нас може мати на тій або іншій посаді, їх слід відкласти в сторону, забути про всі ті безглузді проблеми, що виникали між нами, і йти вперед", - відзначив він.

На честь 8 березня Балога подарував Тимошенко свисток з жовтого металу з викарбуваним на ньому серцем, назвавши його "свистком до дій". На що лідер БЮТ посміхнулася і відповіла, що по суті "це серце Віктора Івановича".

24 лютого, лідер БЮТ Юлія Тимошенко і голова Ради блоку Наша Україна Віктор Балога підписали угоду про об’єднану опозицію. Згідно документу, об’єднана опозиція буде домагатися проведення дострокових парламентських і місцевих виборів та скасування політреформи.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Подія дня»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Від Трипілля українці як солідаристи тяжіють до кооперативної співпраці, але у 1929 році більшовики перетворили на колгоспи та радгоспи численні сільськогосподарські товариства, машинові товариства, товариства спільного оброблення землі, тощо...”
Юрій Липа

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.