Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Генпрокуратура та СБУ звинуватила міліцію в бездіяльності в Донбасі

Кримінал 8097 переглядів

Опубліковано - 23.04.2014 00:47 | Всі новини | Версія для друку

Генпрокуратура та СБУ звинуватила міліцію в бездіяльності в Донбасі
Генпрокуратура та СБУ звинуватила міліцію в бездіяльності в Донбасі
У Генпрокуратурі вважають, що багато протиправних дій в регіоні пояснюються не стільки агресією протестуючих, скільки бездіяльністю правоохоронців. Правоохоронці також не надають армії підтримку в затриманні диверсантів і сепаратистів.

Генеральна прокуратура України попередила керівництво правоохоронних органів у південно-східних областях про персональну відповідальність у разі бездіяльності або службової недбалості у разі посилення нестабільності в регіоні.

Наслідки за безвідповідальність правоохоронців послідують відразу ж після службових перевірок. "Виявлена ​​службова несумлінність та службова недбалість представників правоохоронних органів, випадки не інформованості в підзвітних справах жодним чином не можуть виправдовуватися захистом демократичних принципів у суспільстві або бюрократичними перепонами в органах влади, оскільки розхитують засадничі принципи української держави", - йдеться в повідомленні ГПУ.

У відомстві нагадали, що останнім часом зі східних та південних областей України в Генпрокуратуру надходить все більше скарг щодо посилення відповідальності за бездіяльність органів внутрішніх справ і Служби безпеки, в тому числі і при захопленні адміністративних будівель.

Досудові розслідування органами прокуратури фактів порушень громадського порядку підтвердили, заявляють в ГПУ, що багато неправомірних дій пояснюється не стільки агресивністю протестуючих, скільки бездіяльністю органів внутрішніх справ і СБУ, несвоєчасним реагуванням на вимоги громадян, а також відсутністю належної координації дій серед правоохоронців.

Міноборони: Донецька міліція не допомагає боротися з сепаратизмом

Міліція Донецької області не допомагає військовослужбовцям української армії боротися з диверсантами і сепаратистами.

Про це на брифінгу в антитерористичному центрі при СБУ повідомив заступник начальника головного командного центру Збройних Сил України, генерал-майор Олександр Розмазнін.

Як передає кореспондент ЛІГАБізнесІнформ, відповідаючи на питання журналістів, чи відчувають військовослужбовці, що міліція в Донецькій області працює разом з ними, Розмазнін сказав: "На превеликий жаль, ми не відчуваємо співпраці з боку міліції Донецької області... У мене немає таких повноважень коментувати це, але факт залишається фактом: нам не допомагають".

За даними МВС, в приміщенні Донецької облдержадміністрації продовжують перебувати близько 500 проросійськи налаштованих громадян, ще близько ста - біля будівлі. Навколо ОДА встановлено барикади. Периметр заблокований автомобільними покришками і колючим дротом. Вимоги - проведення референдуму про статус Донецької області і південно-східної частини України.

Міжнародний аеропорт "Донецьк" працює в штатному режимі.

21 квітня о 23:10 в Краматорську Донецької області 20 невідомих у масках і камуфляжній формі зі зброєю увійшли в фойє адмінбудинку Краматорського міськвідділу МВС України, де залишилися на ніч. Перед цим, о 22:40, група в кількості 20 невідомих захопила приміщення УСБУ в Краматорську. Територія аеродрому знаходиться під контролем Збройних Сил України.

Прес-секретар глави СБУ Марина Остапенко підтвердила, що в Слов’янську озброєні люди захопили декілька автомобілів міліції: "Там було захоплено кілька автомобілів... Ми будемо намагатися стабілізувати ситуацію. Захоплення заручників і адміністративних будівель - це все компетенція Міністерства внутрішніх справ".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Церква - скоріш лікарня для грішників, ніж музей святих”
Ебігайл Ван Берен

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.