Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Луганську дільниці закриті, північ Луганщини голосує

Вибори-2014 Регіон: Луганська область 7837 переглядів

Опубліковано - 25.05.2014 14:49 | Всі новини | Версія для друку

У Луганську дільниці закриті, північ Луганщини голосує
У Луганську дільниці закриті, північ Луганщини голосує
У Луганську виборчі дільниці закриті, голосування відбувається на півночі області.

Кореспондент Радіо Свобода у Луганську побував у трьох приміщеннях, де зазвичай розташовуються дільниці, і не побачив там жодних ознак виборчого процесу. Комісії відсутні, виборців майже немає.

Декілька людей все ж навідалися до потенційних дільниць в надії проголосувати.

«Хотіла проголосувати, але, на жаль, комісії немає. Всі залякані – так відповіла чергова. Дуже сумно, дуже неприємно це. Тому що я як громадянка України хотіла висловити своє ставлення до всього, що відбувається. Хотіла проголосувати за єдину Україну, за єдиного президента, а там як Бог дасть», – розповіла Радіо Свобода луганчанка Тетяна.

Як повідомив голова обласної організації Комітету виборців України Олексій Свєтіков, на Луганщині працюють лише дві окружні виборчі комісії з 12.

Виборці можуть проголосувати в територіальних виборчих округах №114 та 115. Вони охоплюють 11 здебільшого північних, аграрних районів, більшість із яких контролюють українські силовики. За словами Свєтікова, на інші території області бюлетені не завозили.

Раніше ватажки проросійського сепаратистського збройного угруповання «Луганська народна республіка» заявили, що виборів у Луганській області не буде.

Попри це, у найбільших містах північної частини Луганської області дострокові вибори президента України відбуваються без проблем.

Про це повідомляє informator.lg.ua.

За даними видання, у Старобільську (місто з населенням понад 18 тисяч осіб) працює група спостерігачів ОБСЄ, спостерігачі від штабів кандидатів у президенти. Старобільськ, розташований менш як за 100 кілометрів від Луганська, перебуває під контролем урядових сил.

У Сватовому (тут також живе понад 18 тисяч жителів) відкрилися всі 10 виборчих дільниць, до 11:00 проголосували 10% виборців.

Голосування відбувається і в інших аграрних районах Луганщини.

У розташованих на півдні області містах виборчий процес зірваний. Голосування не відбувається в обласному центрі Луганську, а також Стаханові, Кіровську, Первомайську, Лисичанську, Перевальську та інших містах.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2014»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього. Хто не шанує видатних людей свого народу, той не вартий пошани”
Максим Рильський

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.