Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Біля Сніжного знищено 12 одиниць техніки зі зброєю і понад 40 озброєних терористів

Захист держави Регіон: Донецька область 6418 переглядів

Опубліковано - 13.06.2014 14:20 | Всі новини | Версія для друку

Біля Сніжного знищено 12 одиниць техніки зі зброєю і понад 40 озброєних терористів
Біля Сніжного знищено 12 одиниць техніки зі зброєю і понад 40 озброєних терористів
У ході запеклого бою 12 червня поблизу державного кордону, на південний захід від населеного пункту Степанівка, українські військовослужбовці зі складу сил АТО знищили бронетехніку і автоколони зі зброєю з Росії

Про це повідомили в прес-службі Міноборони України.

Так, підрозділи силовиків, «знищили 2 БТР, 2 танки і 2 автомобілі КамАЗ, на яких були встановлені великокаліберні кулемети 12.7 мм - «КОРД».

«У цей же день були перехоплені і знищені 3 колони терористів. Зокрема, на дорозі, розташованій південніше населеного пункту Сніжне, ударами бойових вертольотів знищено автомобільну колону, яка вторглася з боку Російської Федерації. Після ударів бойових вертольотів був висаджений повітряний десант, який завершив розгром супротивника. Втрати терористів склали 12 одиниць автомобільної техніки і понад 40 бойовиків, які перевозили велику кількість зброї російського походження і боєприпасів. Зокрема, переносні зенітно-ракетні комплекси (ПЗРК), протитанкові рушниці і стрілецьку зброю», - розповіли в Міноборони.

У військовому відомстві також зазначили, що Збройні Сили спільно з Держприкордонслужбою взяли під контроль ділянку державного кордону на півдні і півночі Луганської області та на півночі Донецької області.

Як повідомлялося раніше, 12 червня стало відомо, що у терористичних груп у Сніжному Донецької області з’явилися два танки Т-72, які прибули в Україну з боку Росії. Крім того, на територію України проникли кілька груп бойовиків і колон техніки (в т.ч. військової) операції з їх прикриття здійснюють не тільки російські прикордонники, але і Збройні сили Росії.

У зв´язку з цим ввечері 12 червня Президент України Петро Порошенко провів екстрену нараду з керівниками силових відомств.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків”
Юрій Липа

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.