Аратта - На головну

17 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Луганські більшовики об'єдналися. Проти народу, за Януковича.

Регіональні новини Регіон: Луганська область 11461 перегляд

Опубліковано - 13.03.2007 14:15 | Всі новини | Версія для друку

Луганські більшовики об'єдналися. Проти народу, за Януковича.
Луганські більшовики об'єдналися. Проти народу, за Януковича.
Координаційна рада Луганських ПР, КПУ і СПУ знає, як протистояти можливому маршу на Київ “Народної самооборони”.

У разі можливого маршу на Київ «Народної самооборони», ми направлятимемо своїх представників «для того, щоб були адекватні рішення». Про це сьогодні на прес-конференції заявив лідер фракції партії “Регіонів” в Луганській обласній раді, голова постійної комісії облради з питань промислової політики, підприємництва, екології і житлово-комунального господарства Олександр Арапов.

За його словами, дії координаційної ради ПР, КПУ і СПУ залежатимуть від того, наскільки будуть активними дії опозиції. «Але заявляти і робити – це абсолютно різні речі. Зараз чуємо тільки одні заяви», - підкреслив він.

Олександр Арапов додав, що якщо буде аналогія того, що роблять у Верховній Раді, то ми діятимемо адекватно. «Коли ми дивимося те, що робиться у Верховній Раді, коли захоплюється щитова, блокуються трибуни, або коли депутати починають дудіти в дудки, говорити в мегафон, то ми починаємо розуміти, що, напевно, щось не так з нашою демократією», - відзначив він.

Кажучи про недоцільність проведення дострокових виборів, Олександр Арапов підкреслив: «Якщо одна якась частина не згодна з тим, що працює більшість в особі антикризової коаліції, то це не означає, що потрібно робити перевибори».

Як повідомлялося, між Луганськими обласними організаціями Партії регіонів, КПУ і СПУ підписано угода про створення координаційної ради. У нього увійдуть 21 людина (по 7 від кожної політичної сили). Обласні організації Партії регіонів, КПУ і СПУ мають намір синхронізувати свою діяльність по всій вертикалі, координувати зусилля для вирішення проблем і погоджувати дії депутатів всіх рівнів під час розгляду важливих питань суспільно-політичного життя регіону.

Від “Аратти”: напевно не так вже затишно почувається більшовицька влада, якщо підсилює підрозділи МВС “громадськістю”, яку як правило, знаходить серед кримінальних кіл та деградуючого люмпену.

Проте, у шахтарському краї більшовички почувалися б значно комфортніше, якби замість мобілізації бойовиків, переймалися б благоустрієм містечок, створенням нових робочих місць, боротьбою із казнокрадством. Хоча останнє - із сфери фантастики - бо хто ж буде боротися із самим собою?!
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Рабом є лише той, кого НЕ печуть кайдани”
Павло ШТЕПА

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.