Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Міністр оборони запевнив: одностороннього припинення вогню більше не буде

Влада 4593 перегляди

Опубліковано - 8.07.2014 16:30 | Всі новини | Версія для друку

Міністр оборони запевнив: одностороннього припинення вогню більше не буде
Міністр оборони запевнив: одностороннього припинення вогню більше не буде
Одностороннього припинення вогню з боку українських підрозділів, задіяних в Антитерористичній операції (АТО), більше не буде, заявив міністр оборони України Валерій Гелетей.

«Президент України заявив про це однозначно. Тепер будь-які переговори можливі виключно після остаточного складення зброї бойовиками», – заявив Гелетей в зоні проведення АТО, повідомила прес-служба Міноборони.

За словами Гелетея, Міноборони має численні докази застосування бойовиками зброї російського походження. Керівник військового відомства продемонстрував представникам ЗМІ зброю і боєприпаси, вилучені у бойовиків під час звільнення міста Слов’янськ.

Гелетей повідомив, що зараз багато автомобільних шляхів заміновані бойовиками. Йдеться про траси Слов’янськ – Краматорськ, Слов’янськ – Артемівськ. «Чимало мін і снарядів, які не спрацювали, лежать прямо на узбіччі та проїжджій частині. Існує вірогідність їх детонації, тому ми вживаємо заходів для максимального пришвидшення розмінування та знешкодження мін і боєприпасів. З цією метою практично цілодобово до виконання завдань залучені визначені підрозділи відповідного профілю», – повідомив міністр.

Разом з тим Гелетей категорично спростував поширену окремими ЗМІ інформацію про нібито захоплення бойовиками літака Су-25 Повітряних сил ЗС України.

Одностороннє припинення вогню, яке тривало десять днів, українська влада зупинила ввечері 30 червня. За час перемир’я бойовики не припиняли нападів на українських силовиків.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.