Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Російські бойовики перейшли у наступ. Нацгвардія тримає позиції

Захист держави Регіон: Донецька область 5444 перегляди

Опубліковано - 16.07.2014 11:52 | Всі новини | Версія для друку

Російські бойовики перейшли у наступ. Нацгвардія тримає позиції
Російські бойовики перейшли у наступ. Нацгвардія тримає позиції
Сьогодні о п`ятій годині ранку з боку населеного пункту Степанівка (Донецької області), терористи розпочали масований наступ на сили Національної гвардії України.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Національної гвардії України.

"Були нанесені танкові, мінометні удари та удари з ПТУРів по блокпосту Національної гвардії України, що розташовувався поблизу с.Маринівка (Донецька область). Вогонь вівся більше години. Сили Національної гвардії України відбили удар та перейшли у наступ, в результаті чого терористи відступили до населеного пункту Степанівка", - йдеться у повідомленні.

З боку військовослужбовців Національної гвардії України є троє поранених. В ході обстрілу значно постраждала інфраструктура населеного пункту Маринівка.

Наразі бій продовжується вже у районі населеного пункту Тарани, де терористи продовжують наступ на сили Національної гвардії України, наступ ведеться з боку Саур-Могили та Степанівки . Вогонь по позиціях українських силовиків ведеться із мінометів, танків та ПТУРів. Один військовослужбовець Національної гвардії України поранений в результаті бою. Втрати серед терористів уточнюються.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Є речі, котрі неможливо пояснити. Є голос, що керує нами...”
Микола Гоголь

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.