Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У районі Ізвариного зафіксовано солдатів РФ

Захист держави Регіон: Луганська область 8168 переглядів

Опубліковано - 17.07.2014 18:31 | Всі новини | Версія для друку

У районі Ізвариного зафіксовано солдатів РФ
У районі Ізвариного зафіксовано солдатів РФ
У районі прикордонного селища Ізварине (Луганська область) у складі бойовиків зафіксовано групи військовослужбовців у формі Збройних сил РФ.

Про це повідомляє інформаційно-аналітичний центр РНБО.

"Терористи нарощують угруповання сил і засобів на нашій території, в тому числі у їх складі зафіксовано групи військовослужбовців у формі Збройних сил РФ без знаків розпізнавання. Таку групу помічено в районі селища Ізварине. Угруповання має на озброєнні артилерію і установки "Град", - сказано в повідомленні.

Заяву РНБО прокоментував Дмитро Тимчук - координатор групи "Інформаційний опір", яка раніше повідомляла про факти прихованого військового вторгнення в Україну.

"Помічені" - це дуже м’яко сказано. Ми нарахували близько 300 "зелених чоловічків". Але сьогодні під час консультацій з представниками українських спецслужб отримали інформацію, що, за їх підрахунками, кількість російських військових у Донбасі вже може перевищити позначку у 400 осіб. Не заперечуємо, справа не в цифрі, а у факті: вторгнення триває повним ходом. У цих російських засланців немає документів. Їх попередило своє командування, що у разі їх полону та ідентифікації усіх терміново звільнять із лав ЗС РФ заднім числом (з датою звільнення в червні або травні)", - пише Тимчук.

За його інформацією, невдачі сил АТО останніх днів саме через те, що з ними воюють російські професіонали. "Вони роблять всю найскладнішу і криваву роботу", - зазначив експерт.

Як повідомлялося раніше, в четвер Президент України Петро Порошенко офіційно визнав факти обстрілу українських військових з території Російськой Федерації і доручив Міністерству закордонних справ відреагувати на них.

Крім того, за повідомленнями українських силових структур, 14 і 16 липня Росія збила два українські військові літаки.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми розпалюємо вогонь творящий. Якщо він гріє – хай. Втручатися не можемо, бо будь-яке насилля, навіть во ім’я істини, неминуче породить дисгармонію”
Олесь Бердник

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.