Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Українські військові закріпилися на нових позиціях

Захист держави 4126 переглядів

Опубліковано - 20.07.2014 19:14 | Всі новини | Версія для друку

Українські військові закріпилися на нових позиціях
Українські військові закріпилися на нових позиціях
За минулу добу українським військовим вдалося закріпитися на нових позиціях в зоні АТО, незважаючи на те, що терористи 25 разів атакували їхні позиції.

Про заявив на брифінгу речник інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко.

“Впродовж доби незаконні збройні формування 25 разів атакували позиції ЗСУ в районах Луганська, Маринівки, Червоної Зорі, Спірного, Червонопартизанська, Верхньокам’янська, Шишкового, Авдіївки, Донецька, Іллінки, Олександрівська. Частина обстрілів здійснювалася з території Росії. Але українські військові утримали свої позиції та створили умови для подальшого наступу”, - сказав Лисенко.

Крім того, він зазначив, що Росія продовжує постачати терористам важке озброєння. За словами Лисенка, за останню добу через селище Біленьке Краснодонського району до Луганської області було переправлено 4 танки, 3 БМП, 3 установки “Град”, 4 БТР та кілька автомобілів “Урал” з боєприпасами. Крім того, він зазначив, що позиції сил АТО декілька разів обстрілювали з території Росії, зокрема, з позицій біля населеного пункту Авіло-Успенка Ростовської області в напрямку українського селища Малич здійснено 8 артилерійських пострілів по опорному пункту Нацгвардії.

Об 11.30 з території населеного пункту Ленінський Ростовської області в напрямку населеного пункту Камишувата Донецької області здійснено залп із “Граду” по опорному пункту ЗСУ. О 16.45 з боку населеного пункту Новая Надежда Ростовської області було здійснено обстріл із трьох “Градів” по позиціях сил АТО.

Також Лисенко додав, що внаслідок бойових дій загинуло 8 військовослужбовців ЗСУ і 50 поранені.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ж ви гризете та їсте один одного, то глядіть, щоб не знищили один одного!”
Біблія

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.