Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Справжні більшовики показали, хто в коаліції хазяїн. Бо з-за Огризка могли образитися кремлівські спонсори

Коаліція «С.Р.А.К.А» 5991 перегляд

Опубліковано - 15.03.2007 13:38 | Всі новини | Версія для друку

Справжні більшовики показали, хто в коаліції хазяїн. Бо з-за Огризка могли образитися кремлівські спонсори
Справжні більшовики показали, хто в коаліції хазяїн. Бо з-за Огризка могли образитися кремлівські спонсори
Домовленості Президента та більшовиків не протрималися й доби. Сьогодні було провалено голосування за Огризка на посаду глави МЗС.

Затвердження Огризка на посаду очільника зовнішньополітичного відомства - одна із головних позицій домовленостей, які були вчора досягнуті між Президентом Ющенком та більшовицькими коаліціянтами.

Проте, парламентська процедура так й залишилася недоконаною - не було навіть голосування, яке, нібито, несподівано перенесли на тиждень. Як прозвучало із парламентської трибуни, відповідно до листа глави Секретаріату Президента Балоги. Проте, як потім з'ясувалося, більшовики й на трибуні парламенту - більшовики, бо Балога, практично одназу свого листа відкликав, тільки-но ропочалася зустріч Президента, спікера й прем'єра.

В чому причина демаршу коаліціянтів - досі не можуть, або не хочуть, пояснити самі коаліціянти.

За версією “більшовика” Сухого, коаліція не підтримала кандидатуру Володимира Огризка на посаду міністра закордонних справ, оскільки сьогодні вранці були розірвані домовленості, досягнуті вчора під час зустрічі Президента Віктора Ющенка, Прем’єр-міністра Віктора Януковича і Голови ВР Олександра Мороза.

Втім, він напустив більше “туману”, ніж прояснив ситуацію. «Я не був на цій зустрічі. Звідки я знаю, про що вони домовлялися. Я тільки знаю, що вранці ми прийшли сюди, зібрали всіх, хто був на місці, тому що ми повинні були за цю кандидатуру голосувати», - пояснив він.

Більш відвертим виявився справжній більшовик Голуб. Він прямо сказав, що цим призначенням будуть незадоволені кремлівські патрони.

«КПУ за кандидатуру Огризка голосувати не буде», - сказав він. За його словами, така позиція фракції пов’язана з тим, що погляди Огризка на міжнародну політику не змінилися. Крім того, як сказав член фракції КПУ, призначення Огризка стане «викликом Російській Федерації, поставить хрест на існуючих домовленостях з Росією».

При тому він зазначив, що у разі непокори більшовицьких мас, справжні більшовики покинуть коаліцію. «Президія КПУ ухвалила рішення про коаліцію, але може ухвалити і інше рішення», - сказав він.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Марно пояснювати дурням і начальникам: перші слухають і нічого не розуміють, другі все розуміють і тому не слухають”
Михайло Мамчич

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.