Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ЄС поширив санкції на близьких друзів Путіна

Світ навколо нас 3541 перегляд

Опубліковано - 31.07.2014 12:46 | Всі новини | Версія для друку

Російський олігарх Аркадій Ротенберг - близький друг Путіна
Російський олігарх Аркадій Ротенберг - близький друг Путіна
Євросоюз наклав персональні санкції на ще вісьмох росіян, дві компанії та банк, які активно працюють у Криму. Серед нових імен “чорного списку” - троє близьких соратників Путіна: Ротенберг, Ковальчук і Шамалов.

Євросоюз розширив перелік осіб, установ та організацій, проти яких на його території буде запроваджено санкції. "Чорний список" поповнили вісім імен, дві компанії та один банк. Перелік імен та назв оприлюднено в офіційному бюлетені Євросоюзу ввечері в середу, 30 липня.

Серед осіб, проти яких запроваджено санкції, - троє близьких соратників російського президента Владіміра Путіна. Це олігарх Аркадій Ротенберг, головний акціонер компанії "Гіпротрансмост", яка вивчає можливості поєднання Криму та території РФ за допомогою мосту. А також співвласники банку "Росія" Юрій Ковальчук та Ніколай Шамалов. Всі троє - близькі друзі Путіна. Як зазначають в ЄС, саме завдяки цій дружбі вони завдячують значною частиною статків. Ротенберг поділяє пристрасть господаря Кремля до дзюдо, а Шамалов і Ковальчук є співзасновниками дачного кооперативу "Озеро", до якого входять представники найближчого оточення Путіна.

Діячі "ЛНР" і "ДНР"

Санкції також стосуватимуться представника адміністрації Путіна Олексія Громова, речниці уряду "ЛНР" Оксани Чигриної, глави "парламенту" "ДНР" Боріса Литвинова, міністра внутрішніх справ кримського уряду Сєргєя Абісова та мільярдера Константіна Малофеєва, якого звинувачують у підтримці проросійських сепаратистів на Сході України та в Криму.

Під санкції ЄС також підпадають російський державний концерн "Алмаз-Антей", авіакомпанія "Добролет" (дочка "Аерофлоту") і "Російський національний комерційний банк", які розгорнули активну бізнес-діяльність у окупованому Росією Криму.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знання певних принципів легко компенсує незнання деяких фактів ”
К. Гельвецій

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.