Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Нідерландський звіт: Причиною аварії Малайзійського Боїнга стало зовнішнє пошкодження

Надзвичайна подія 7505 переглядів

Опубліковано - 9.09.2014 22:06 | Всі новини | Версія для друку

Нідерландський звіт: Причиною аварії Малайзійського Боїнга стало зовнішнє пошкодження
Нідерландський звіт: Причиною аварії Малайзійського Боїнга стало зовнішнє пошкодження
Рейс МН17, який зазнав катастрофи у районі Сніжного 17 липня, був уражений ззовні великою кількістю високоенергетичних об’єктів.

Про це йдеться у тексті попереднього звіту Ради безпеки Нідерландів щодо причин катастрофи Boeing-777.

Згідно з текстом, до 13:20:03 (UTC) борт МН17 функціонував у звичному режимі, а бортові самописці не зафіксували в розмовах пілотів та членів екіпажу свідчень технічних несправностей літака. Також не було повідомлень про несправності у розмовах з українськими диспетчерами. Літаком керував досвідчений екіпаж.

Після вказаної години літак зник з радарів, а записи обірвалися.

"Останній виклик українського повітряного контролю, здійснений між 13:20:00 і 13:22:02 (UTC) залишився без відповіді", – йдеться у тексті.

Експерти дійшли висновку, що літак розпався на частини під час польоту (аварія в повітрі). Це пояснює різке припинення записів самописців та одночасне зникнення з радарів і невихід на зв’язок з диспетчерами.

Нідерландські експерти також зазначили, що наразі неможливо здійснити детальне дослідження уламків, але характер їх пошкоджень, а також раптове зникнення зв’язку з літаком свідчать, що повітряне судно було вражене великою кількістю високоенергетичних об’єктів ззовні.

Попередній звіт направили до всіх країн, які беруть участь у розслідуванні – Малайзії, Україні, Росії, Британії, США та Австралії і кожна з них надіслала свою реакцію, яка була врахована в документі.

Остаточну причину катастрофи планують назвати за рік після аварії.

Нагадаємо, 17 липня літак авіакомпанії «Малайзійські авіалінії», що летів рейсом MH17 Амстердам (Нідерланди) – Куала-Лумпур (Малайзія), зазнав на сході України. Загинули 298 осіб, з них 193 – громадяни Нідерландів.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Надзвичайна подія»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація не помирає від інфаркту, вона помирає тому, що в неї відібрали мову”
Ліна Костенко

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.