Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Одесити “не зрозуміли” піар-візиту Шуфрича

Вибори-2014 Регіон: Одеська область 11152 перегляди

Опубліковано - 30.09.2014 18:09 | Всі новини | Версія для друку

Одесити “не зрозуміли” піар-візиту Шуфрича
Одесити “не зрозуміли” піар-візиту Шуфрича
В Одесі побили народного депутата Нестора Шуфрича.

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook заступник голови Одеської ОДА Зоя Казанжи.

«Нестора Шуфрича дійсно побили на сходах під ОДА. Він, начебто, йшов на зустріч з «Опозиційним блоком». Разом із Шуфричем був депутат облради Микола Скорик, колишній голова ОДА (це при ньому сталося 19 лютого, коли було побито багато людей). Скорика не побили», – написала Казанжи.

Внаслідок бійки біля Одеської обласної держадміністрації народний депутат Нестор Шуфрич отримав черепно-мозкову травму і струс мозку, повідомляє сайт МВС України.

За повідомленням, сьогодні стався конфлікт між Нестором Шуфричем і групою осіб, які перешкоджали депутатові потрапити всередину будівлі обладміністрації в Одесі. «Словесна перепалка переросла у бійку, в ході якої Несторові Шуфричу були завдані тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми та струсу головного мозку. Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група Приморського районного відділу міліції», – йдеться в повідомленні.

За фактом бійки біля ОДА відкрили кримінальне провадження. «Відомості щодо інциденту, який стався біля будівлі Одеської обласної державної адміністрації між групою осіб і народним депутатом Нестором Шуфричем, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України», – заявили в міліції.

Правоохоронці встановлюють обставини події і шукають винних.

(Обережно – ненормативна лексика)



Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2014»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків”
Юрій Липа

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.