Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Росія збирається розмістити на території окупованого Криму ядерну зброю?

Імперія «Совок» Регіон: Автономна республіка Крим 6360 переглядів

Опубліковано - 20.10.2014 14:17 | Всі новини | Версія для друку

Російський стратегічний бомбардувальник Ту-22М3
Російський стратегічний бомбардувальник Ту-22М3
Російська влада планує розмістити в Криму носії ядерної зброї, зокрема стратегічні бомбардувальники Ту-22М3 і оперативно-тактичні ракетні комплекси "Іскандер-М".

Про це конгресмени США повідомили в листі президенту Бараку Обамі, пише російська газета "Коммерсант".

Законодавці стверджують, що ще на початку серпня російська влада прийняла рішення про перекидання в Крим бомбардувальників Ту-22М3 і комплексів "Іскандер-М", здатних у перспективі завдавати ударів високоточними крилатими ракетами Р-500, у тому числі з ядерними боєголовками.

Останнє, за словами члена комітету у справах збройних сил Сенату США Джеймса Інофе, є прямим порушенням Договору про ліквідацію ракет середньої і малої дальності, підписаного СРСР в 1987 році.

"Розміщення ядерної зброї на суверенній території іншої держави без її згоди є жорстоким і цинічним рішенням",- йдеться у листі.

"Це дозволить Росії впритул наблизитися до баз НАТО, отримавши військову перевагу в регіоні", - пишуть конгресмени.

Окрім того, незаконні дії російського керівництва, за твердженням членів Конгресу, є "грубим порушенням угоди між РФ і НАТО, підписаної в 1997 році, і дозволяє російським військовим представникам перебувати на базах і об’єктах альянсу.

Законодавці вимагають дій від президента США у відповідь, зокрема, пропонують повністю припинити всі контакти між членами військового альянсу і Москвою, а також вивести російський військовий персонал "з баз і об’єктів НАТО".

Вони також запропонували заборонити Росії проведення інспекційних польотів в рамках договору про "відкрите небо".

Як повідомило видання джерело в російському Генштабі, рішення про розміщення морського ракетоносного авіаполку з бомбардувальниками Ту-22М3 у Гвардійському прийняте, однак остаточно процес буде завершений лише в 2016 році.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Тільки люди розумом убогі, особливо недоумки та ідіоти, позбавлені національних прикмет”
Арсен Річі

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.