Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


МВС перетворюється на політичну охранку, а кримінал нахабніє. Президент написав у листі прем'єру

Влада 6072 перегляди

Опубліковано - 24.03.2007 12:55 | Всі новини | Версія для друку

МВС перетворюється на політичну охранку, а кримінал нахабніє. Президент написав у листі  прем'єру
МВС перетворюється на політичну охранку, а кримінал нахабніє. Президент написав у листі прем'єру
Президент України Віктор Ющенко надіслав листа Прем'єр-міністру України Віктору Януковичу з приводу діяльності Міністерства внутрішніх справ.

Глава держави просить Прем'єр-міністра звернути увагу Міністра внутрішніх справ на необхідність активізації зусиль органів і підрозділів МВС на виявленні, розслідуванні, припиненні і запобіганні правопорушень, які вчиняються організованими злочинними групами та окремими особами, зокрема фактів замовних убивств, повідомляє прес-служба.

«Важливо посилити здійснення оперативно-розшукових заходів на цьому напрямі роботи, а на завершальних стадіях діяти швидко і жорстко. МВС має подбати про підвищення ефективності супроводження кримінальних справ аж до винесення обвинувального вироку», – наголосив В. Ющенко.

Президент упевнений, що чесні професіонали в міліції «мають усі можливості впоратися з цими завданнями, їм потрібне одне – воля вищого міліцейського керівництва».

Президент зазначає, що занепокоєний кількістю «тривожних повідомлень про замовні убивства, скоєні протягом останніх півроку». «Примітно, що злочинці діють нахабно і не криючись, як і в період розгнузданого розгулу криміналітету на початку 90-х років минулого століття», – наголосив Глава держави.

«Знову серед білого дня на вулицях наших міст лунають автоматні черги. Знову від бандитських нападів гинуть і випадкові перехожі, як це трапилося внаслідок розправи над директором Львівського склодзеркального заводу, коли від вибуху «пекельної машинки» загинула дівчинка-школярка», – підкреслив В. Ющенко у листі.

«Засоби масової інформації все частіше розповідають про черговий кривавий злочин, як про звичну ознаку наших днів. Убивства знову стають буденними. Це ганьба для країни, яка проголосила курс на інтеграцію в благополучну Європу», – сказав Президент.

Віктор Ющенко підкреслив, що «суспільство налякане зухвалістю і безкарністю зловмисників, які легко творять свої чорні справи у велелюдних місцях».

«Обурені люди справедливо апелюють до правоохоронних органів, передусім до міліції. Однак поки що Міністерство внутрішніх справ чітко не пояснило, в чому причини сплеску замовних убивств і, головне, чому не арештовані організатори та виконавці кривавих злодіянь», – наголосив Глава держави.

Натомість, за його словами, днями керівник МВС В. Цушко на широко анонсованій прес-конференції більшу частину свого виступу присвятив не цій темі, а застерігав від участі в акціях протесту. На думку Віктора Ющенка, це свідчить про значну політичну складову у діяльності Міністерства внутрішніх справ.

Очевидно, нинішнє керівництво міліції вбачає пріоритетом своєї роботи саме запобігання протестній активності людей, а не швидке розкриття резонансних злочинів. «Суспільство не можуть заспокоїти запевнення високих міліцейських чинів у тому, що гучні замовні вбивства неодмінно будуть розкриті. Час спливає, а на лавах підсудних так нікого і немає», – звертає увагу Президент.

Від “Аратти”: із цієї нагоди, ми, на правах виборців, змушені задати питання Главі держави: невже, підписуючи Універсал, який фактично був актом передачі влади у руки більшовицької коаліції, він не усвідомлював, які наслідки очікують народ України?

Ми надто далекі від припущення, що Президент Ющенко не знав, із ким саме він укладає цей акт, адже він цих “політиків” непогано знав ще із часів спільної праці у команді Кучми. Нам, як виборцям, й досі важко зрозуміти логіку першої особи. Бо ж, вибачте, складається враження, що підписуючи акт добровільної передачі влади Президент показав, що він не є самодостатнім політичним лідером, а особою, залежною від лідерів більшовицької коаліції. У протилежному випадку - він просто не здатен бачити наслідки своїх дій, що значно гірше, ніж залежність від бульшовицько-кримінальних лідерів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чим обмеженішим є світогляд людини, чим менше вона знайома з історією, природою і філософією, тим щиріша її прихильність до своєї релігії ”
Людвіг Фейєрбах

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.