Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


З боку Росії є багато прогалин у виконанні Мінських угод і немає права вето на розширення НАТО

Світ навколо нас 3889 переглядів

Опубліковано - 24.11.2014 11:19 | Всі новини | Версія для друку

Посол США у Москві Джон Теффт
Посол США у Москві Джон Теффт
Позиція Вашингтона, як також Берліна, Лондона і Парижа полягає в тому, що президент України Петро Порошенко виконав багато з обіцяного, а з російського боку є ще багато прогалин у виконанні Мінських домовленостей.

Про це заявив новий посол США в Росії Джон Теффт в оприлюдненому в неділю інтерв’ю.

Посол нагадав у першому інтерв’ю на новій посаді, яке він дав російському виданню «Коммерсант», що президенти України і Росії домовилися про дванадцять кроків для виходу з кризи в частині Сходу України, але частина з них досі не реалізована.

Теффт додав, що домовленість має бути виконана повністю, і в цьому США єдині з європейськими колегами – так він відповів на запитання, чи правда, що санкції проти Росії можуть бути переглянуті тільки в разі виконання всіх вимог домовленості.

На запитання з приводу заяв Росії, що там хочуть «гарантій невступу України в НАТО», він також наголосив, що США, як і раніше, твердо дотримуються принципу: країни мають суверенне право обирати, в які політичні, економічні чи військові союзи їм входити, і інші країни не можуть накласти вето на це право.

У середу Джон Теффт вручив вірчі грамоти президентові Росії Владіміру Путіну.

Раніше Теффт, якого вважають високо професійним дипломатом старої школи, був послом США в Україні, Грузії й Литві, працював помічником державного секретаря США у справах Європи, а наприкінці 1990-х був заступником посла в Росії і в той час десять місяців очолював посольство у Москві як тимчасовий повірник.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Уряди, в яких висловлюються протилежні міркування, придатні, доки царює мир”
Наполеон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.