Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Чому Україна відмовилася від канадських літаків?

Захист держави 4313 переглядів

Опубліковано - 24.11.2014 11:35 | Всі новини | Версія для друку

Чому Україна відмовилася від канадських літаків?
Чому Україна відмовилася від канадських літаків?
На думку Юрія Бірюкова, Україна не може дозволити собі такі бойові літаки. Перехід на стандарти НАТО - це питання перспективи, вважає радник українського президента і волонтер.

Волонтер та радник президента України Юрій Бірюков вважає, що Україна не може дозволити собі літаки F/A-18, які Канада навесні пропонувала Києву. "Ми не в змозі собі дозволити такі літаки! Не зможемо оплачувати їхнє обслуговування! Не зможемо їх заряджати (нічим), не зможемо підтримувати (нічим і ніким). А хто на них літати буде? А де у нас є комплекси супроводу польотів", - написав Бірюков на своїй сторінці у Facebook у неділю, 23 листопада.

За його словами, перехід українських збройних сил на стандарти НАТО - це питання перспективи. "Питання переходу на західні стандарти, на західні калібри, на західну техніку - питання для нас актуальне в перспективі, а не зараз", - зауважив він. Нині ж починати треба із "трусів та шкарпеток, з форми, з наметів та спальників, з колісної техніки", додав засновник волонтерської групи "Крила Фенікса".

Нагадаємо, що у суботу, 22 листопада колишній заступник міністра оборони України розповів, що навесні уряд Канади пропонував передати українській армії кілька десятків своїх літаків F/A-18.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми розпалюємо вогонь творящий. Якщо він гріє – хай. Втручатися не можемо, бо будь-яке насилля, навіть во ім’я істини, неминуче породить дисгармонію”
Олесь Бердник

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.