Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Кремлі вважають, що агресія проти України - не перешкода для “перезавантаження” стосунків з ЄС

Імперія «Совок» 3727 переглядів

Опубліковано - 26.11.2014 14:29 | Всі новини | Версія для друку

У Кремлі вважають, що агресія проти України - не перешкода для “перезавантаження” стосунків з ЄС
У Кремлі вважають, що агресія проти України - не перешкода для “перезавантаження” стосунків з ЄС
Міністр економічного розвитку РФ Алєксєй Улюкаєв закликав до поновлення діалогу між ЄС та Росією з економічних питань. Він вважає, що санкції - не перешкода для інвестицій в економіку Росії.

Міністр економічного розвитку РФ Алєксєй Улюкаєв закликав країни-члени Євросоюзу до "перезавантаження" діалогу з Росією щодо економічних питань. Під час виступу у вівторок, 25 листопада, перед представниками німецького бізнесу в Штутгарті російський урядовець зауважив, що економічний діалог загальмував через політичні розбіжності, передає агенція Reuters.

"Ми сподіваємось на активізацію діалогу, сформулювали для європейських партнерів своє бачення питання. Я надіслав відповідного листа до Єврокомісії," - цитує слова міністра інфорагенція "Інтерфакс".

Зокрема, йдеться про підготовку до формування "єдиного простору без розмежувальних ліній", перезапуску діалогу у форматі Росія-ЄС з розвитку підприємництва, продовження співпраці в рамках партнерства для модернізації.

Улюкаєв також закликав німецькі компанії інвестувати в російську економіку попри санкції, мовляв, уряд ухвалив низку рішень для стимулювання розвитку бізнесу.

Нагадаємо, Захід запровадив економічні санкції проти Росії після анексії Москвою Криму. Згодом санкції були розширені через розпалювання конфлікту на Сході України. Москва, своєю чергою, обмежила ввезення окремих видів продукції з країн, які застосували проти неї санкції.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків.”
Юрій Липа

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.