Аратта - На головну

17 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ЄС посилює санкції проти сепаратистів на сході України

Світ навколо нас 4223 перегляди

Опубліковано - 28.11.2014 20:45 | Всі новини | Версія для друку

ЄС посилює санкції проти сепаратистів на сході України
ЄС посилює санкції проти сепаратистів на сході України
Рада Європейського союзу затвердила пропозицію міністрів закордонних справ ЄС про внесення 13 сепаратистів і 5 організацій до списку санкцій через події на сході України.

Як йдеться в повідомленні Ради, санкції запроваджуються через дії, спрямовані проти територіальної цілісності України. Мова йде про візову заборону і заморожування у банках ЄС активів фізичних осіб та заморожування активів юридичних осіб.

Такий крок збільшує до 132 кількість фізичних осіб, проти яких діють санкції ЄС через конфлікт в Україні і до 28 – кількість юридичних осіб.

У поширеному в Брюсселі комюніке Ради ЄС про ухвалену постанову імена осіб і назви організацій не наводять. Їх оприлюднять в суботу, 29 листопада в «Офіційному журналі» Євросоюзу, оголошені обмежувальні заходи одразу набудуть чинності.

Раніше цього місяця міністри закордонних справ ЄС заявили, що з часу оголошення перемир’я на сході України, 5 вересня, поліпшення ситуації майже не було.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Марно пояснювати дурням і начальникам: перші слухають і нічого не розуміють, другі все розуміють і тому не слухають”
Михайло Мамчич

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.