Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Порошенко, Меркель і Оланд поговорили з Путіним про Донбас

Політика 5327 переглядів

Опубліковано - 17.12.2014 11:08 | Всі новини | Версія для друку

Порошенко, Меркель і Оланд поговорили з Путіним про Донбас
Порошенко, Меркель і Оланд поговорили з Путіним про Донбас
Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з Президентом Франції Франсуа Олландом, Федеральним Канцлером Німеччини Ангелою Меркель та Президентом Росії Владіміром Путіним.

Про це повідомила прес-служба Президента України.

Співрозмовники обговорили ситуацію на Донбасі та стан виконання Мінського Протоколу від 5 вересня та Мінського Меморандуму від 19 вересня. Петро Порошенко, Франсуа Олланд, Ангела Меркель та Владімір Путін погодились щодо необхідності дотримання усіх пунктів цих домовленостей задля мирного врегулювання на Донбасі.

Співрозмовники висловились за проведення зустрічі Тристоронньої контактної групи для забезпечення прогресу з виконання Мінських домовленостей до кінця тижня. Зокрема, порядок денний зустрічі контактної групи має містити питання припинення вогню, виходу на лінію розмежування, яка закріплена в Меморандумі, відведення військ та важкого озброєння, а також якнайшвидшого звільнення всіх заручників. Також Президент України привернув увагу до нагальної необхідності звільнення з російської в’язниці народного депутата Надії Савченко, стан здоров’я якої погіршився.

Президенти України, Франції та Росії, а також Канцлер Німеччини домовились продовжити телефонні перемовини в Нормандському форматі за декілька днів для підтримання активного діалогу та відслідковування результатів домовленостей, що були досягнуті в цьому форматі.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Є речі, котрі неможливо пояснити. Є голос, що керує нами...”
Микола Гоголь

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.