Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Гіркін-Стрєлков розповів про «свято путінської демократії» в Криму

Імперія «Совок» Регіон: Автономна республіка Крим 8614 переглядів

Опубліковано - 25.01.2015 13:19 | Всі новини | Версія для друку

Гіркін-Стрєлков розповів про «свято путінської демократії» в Криму
Гіркін-Стрєлков розповів про «свято путінської демократії» в Криму
Ігор Гіркін (Стрєлков), громадянин Росії, один із керівників незаконного збройного формування «ДНР», в ефірі однієї з російських програм зізнався, що «ополченці» збирали депутатів Криму голосувати за відділення від України.

Про це повідомляє «Крим.Реалії».

«Я в Криму був з 21 лютого. На бік населення перейшов тільки «Беркут», решта МВС перебували під владою Києва й виконували його накази. Так, виконували неохоче, абияк. Я побачив, що ніякої підтримки органів державної влади в Сімферополі, де я конкретно перебував, не було. Депутатів збирали ополченці, що вже там говорити. Щоб загнати їх в зал, щоб вони прийняли. Так, я був одним із командирів цих ополченців. Про армію я взагалі не говорю: вона як підпорядковувалася Києву, так і продовжувала підпорядковуватися. Теж неохоче, я вів переговори, їх починав. Велика частина підрозділів залишилася вірна Києву та вийшла з території Криму», – сказав Гіркін.

Як повідомлялося раніше, Росія в березні 2014 року після введення військ анексувала український Крим і почала дестабілізувати обстановку на Донбасі.

За безпосередньої участі російських спецслужб і підтримки російської армії на Донбасі було створено так звані Донецьку і Луганську «народні республіки». РФ поставляє терористам озброєння і направляє на Донбас найманців і свої регулярні війська.





Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чудо не суперечить законам природи - воно суперечить нашим уявленням про неї ”
Блаженний Августин

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.