Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Кремлі все ще вважають Україну російською глибинкою?

Імперія «Совок» 4522 перегляди

Опубліковано - 28.01.2015 16:43 | Всі новини | Версія для друку

У Кремлі все ще вважають Україну російською глибинкою?
У Кремлі все ще вважають Україну російською глибинкою?
Міністр закордонних справ Росії Сєргєй Лавров заявляє, що, на його думку, Україна мала б зберігати позаблоковий статус.

Про це він написав у статті для журналу «Горизонти».

«Росія послідовно виступає за продовження роботи у рамках мінського процесу, основною складовою якого мають бути прямі контакти Києва з Донецьком і Луганськом з урахуванням виборів, що відбулися на Донбасі. З метою недопущення подальшого розколу України принципово важливо, щоб вона зберігала позаблоковий статус», – написав російський міністр.

Він також звинуватив країни Заходу в тому, що у ключових питаннях міжнародної політики «російські інтереси переважно ігнорувалися». Крім того, Сергій Лавров назвав запроваджені проти Росії санкції «нелегітимними».

«Ми неодноразово і на різних майданчиках попереджали, що спроби змусити Київ зафіксувати одномірний зовнішньополітичний вектор – на захід або на схід – матимуть найсерйозніші наслідки для ще крихкої української державності», – написав Лавров.

Росія заперечує участь у бойових діях на Донбасі її військових, а також матеріальну і технічну підтримку проросійських бойовиків на сході України. Водночас, зокрема, у своїй черговій резолюції Парламентська асамблея Ради Європи наголосила на прямому залученні Росії до виникнення і погіршення нинішнього становища на сході України.

23 грудня 2014 року Верховна Рада скасувала позаблоковий статус України.

Україна не визнає незаконні «вибори», що відбулися у підконтрольних бойовикам районах Донбасу 2 листопада 2014 року.

Від «Аратти»: про який розкол каже пан Лавров? Між громадянами України і російськими маріонетками, які виконують завдання спецслужб, маскуючи агресію? То яка злагода може бути між агресором і його жертвою?

З іншого боку, до російської агресії число прихильників членства в НАТО, серед українців, було невеликим, трохи більшим за третину. Тепер, коли всі громадяни відчули на собі ціну «споконвічної дружби» і побачили справжнє обличчя «русского міра» - за вступ до НАТО переважна кількість українців.

Складається враження, що керівник російського зовнішньополітичного відомства нічого, окрім масового агіпродукту не читає й не дивиться. Як і не хоче зрозуміти: Україна - не російська глибинка, а суверена держава і не Кремль, а український народ визначатиме своє майбутнє.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Скільки рабів, стільки ворогів”
Сенека

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.